Voordelen van onze landingspagina’s:

    • Hoge conversie, meer aanvragen/omzet
    • Modern, strak en professioneel ontwerp
    • Responsive: geschikt voor alle mobiele apparaten
    • Geheel in eigen huisstijl
    • Uitstekende posities in Google binnen handbereik

BEKIJK ONS WERK
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

infopact

 

 

SEO landingspagina

Een landingspagina is een pagina die verschillende doelstelling kan hebben zoals het genereren van meer leads, het verzamelen van NAWTE gegevens of het promoten van een nieuw product. Ook kan een landingspagina effectief worden ingezet voor de promotie van 1 product of dienst. Een landingspagina bevat voldoende informatie over het onderwerp waar de pagina goed op moet scoren in de zoekmachine. Ook is de pagina geoptimaliseerd voor conversie door diverse call-to-actions, telefoonnumer(s) en een contactformulier op prominente plaatsen (boven de fold).

 

Meer omzet genereren met een landingspagina

Een voorbeeld van een duidelijke call-to-action is: bel gratis voor vrijblijvend advies of vraag een gratis offerte aan zonder enige verplichtingen. Op een extern domein worden een aantal sterke domeinnamen gekocht, vervolgens worden er teksten geschreven en eventueel nog links geplaatst worden naar de website van de opdrachtgever. Deze links maken de website van de opdrachtgever sterker en zorgen voor een hogere positie in Google.

landingspagina rep en roer

 
 

 

Landingspagina optimalisatie (on site)

Veel bedrijven willen hoger in Google komen en starten een Google Adwords of linkbuilding campagne. Het is belangrijk om de landingspagina’s waar de bezoekers op terecht komen te optimaliseren voor hoge conversie percentages. Dit kan door rekening te houden met bepaalde regels zoals het vermelden van een telefoonnumer of het plaatsen van buttons die de bezoeker aansporen tot het ondernemen van een actie op de website. In Google Analytics kunnen we een A/B test aanmaken voor landingspagina’s op iedere website.  De A/B test na verloop van tijd uitwijzen welke variant het beste presteert. Klik hier en bekijk de lay-out infographic van een perfecte landingspagina. 


 

 

Meer resultaat behalen

Kies voor een landingspagina voor het promoten van een nieuw product, een sampling actie of voor het werven van leden. Kies voor het testen en optimaliseren van landingspagina’s op uw huidige website om hogere conversie percentages te behalen en meer leads te genereren. Zorg voor een duidelijke boodschap met unique selling points, een heldere call-to-action en maak de bezoeker duidelijk welk voordeel er voor hem of haar in de deal verwerkt zit. Haal vandaag nog meer rendement uit uw website en bel ons: 070-2135259 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

minisite campers