Affiliate websites vanaf €995,-

Complete affiliate website inclusief datafeeds van affiliate partijen zoals Daisycon, Zanox, Tradedoubler en Tradetracker.

    • Een affiliate website in eigen huisstijl tot 10 pagina’s
    • Eenvoudig Nederlands CMS systeem
    • CMS keuze: WordPress, Magento, PrestaShop & Drupal
    • Gratis integratie van Google Analytics
    • Gratis zoekwoorden onderzoek inclusief adviesrapport.

detopdeals1

 

affiliate marketing website laten maken

Affiliate website laten maken

Een affiliate website laten maken om een percentage of bedrag aan commissie te ontvangen is erg populair. Affiliate marketing is simpel gezegd reclame maken via een website voor een product of dienst. De bezoekers van de website bekijken de producten of diensten en zodra er op een artikel link wordt geklikt leidt deze naar de website van de aanbieder. Zodra de bezoeker daar een bestelling of ingaat op een actie ontvang je daarvoor een percentage of bedrag aan commissie.


 

Affiliate website op maat

Door In Your Face Media kun je een volledig ingerichte affiiate website laten maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een kant en klare oplossing bieden voor het realiseren van een affiliate website. Wij helpen u graag aan een onderhoudsvrije affiliate website. Het is ook mogelijk om een cashback module te implementeren. Op een cashback website kunnen leden punten of geld sparen na iedere aankoop. Cashback is een heel populair systeem alleen staan niet alle adverteerders op de grote netwerken he toe. Een cashback website beperkt daarom de keuze uit affiliate programma’s.

affiliate-partijen-met-datafeeds

 

affiliate website laten maken
 

Affiliate website laten maken

Je hoeft geen eigen product of diensten te hebben en geen vragen van klanten te beantwoorden. De belangrijkste taak is het doorsturen van je website bezoekers naar de verkooppagina’s van de adverteerder. Je kunt een affiliate website laten maken met een overzicht van verschillende aanbieders binnen een branche of een blog opzetten en artikelen schrijven over producten en diensten.