Wat we voor uw website kunnen doen:

  • Een gratis een scan maken met verbeterpunten
  • Hogere posities in Google behalen
  • Zorgen voor meer bezoekers
  • Meer omzet behalen door conversie optimalisatie
  • U op de juiste manier een hoop werk uit handen nemen
  • Zorgen voor branding en een sterke online identiteit
  binnenverkoop-telemarketing-website

   

   
   

  Bovenaan Google

  Bovenaan Google komen te staan, wat moet ik er voor doen? dat is een veelgestelde vraag. Ten eerste is het van belang om een website of een webshop hebben die zoekmachine geoptimaliseerd is. Vervolgens kun je per pagina bepalen op welk woord deze gevonden moet worden en sterke SEO teksten laten schrijven. Vervolgens zorgt u er voor dat u relevante links richting die pagina’s krijgt van externe websites. Dit proces heet linkbuilding en kan per pakket worden ingekocht. Direct bovenaan Google staan? Probeer dan adverteren op Google via Google Adwords. Een sterke advertentie campagne kan voordeliger uitpakken want Google beloond relevante advertenties namelijk met lagere kosten. U krijgt dus als het ware een korting omdat u precies hebt waar de gebruiker naar zoekt. Het opzetten van een Google Adwords campagne kan al vanaf €250,- euro.


   
   

   

  Bovenaan Google, hoe lang duurt het?

  Een plek op de eerste pagina, tussen de eerste 5 zoekresultaten of die fel begeerde nummer 1 positie? Afhankelijk van het zoekwoord kan een inschatting gemaakt worden van de tijd die het kost om op nummer 1 te komen staan. Je kunt op een zoekterm met een hoge concurrentie en een hoog zoekvolume een top 10 positie bemachtigen, maar misschien is het wel veel interessanter om een nummer 1 positie te behalen op een zoekterm met een iets lager zoekvolume waar minder websites voor optimaliseren. Zo ontloop je een hevige concurrentiestrijd en krijg je toch meer bezoekers dan op positie nummer 10.

   
   
   

  Bovenaan staan, wat zijn de voordelen?

  Volgens de Google heat map krijgt het eerste resultaat ruim 56% van alle bezoekers. De nummer 2 krijgt 13,5% van alle bezoekers en de nummer drie ongeveer 10% van alle bezoekers. De nummer 1 positie is dus de absolute winnaar, aangezien de bezoeker vaak ook het langst op deze website blijft. Daarom kun je beter op een zoekterm met meerdere woorden op nummer 1 staan, dan op een zoekterm van slechts 1 woord op positie nummer 10. Positie nummer 10 krijgt namelijk maar 2,5% van alle bezoekers en de bezoekers besteden er het minste tijd van alle pagina’s uit de top 10.