Webdesign, logo en SEO € 1499,-

  • Een responsive website in eigen huisstijl
  • Wij ontwerpen na uw input 2 professionele logo’s
  • Wij schrijven 10 zoekmachine geoptimaliseerde teksten.
  • Linkbuilding campagne voor goede organische zoekresultaten
  • Wij bereiken binnen 2 maanden 3 top 5 posities in Google
  • Maandrapportage met links en zoekmachine resultaten

Cases bekijken
Vrijblijvende offerte
mood7

 

 

Een sterke visuele identiteit

Met een sterke visuele identiteit kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Een sterk logo bevat een schaalbaar beeldmerk en is zowel in kleur als grijswaarden uitstekend herkenbaar. Bij afname van een webdesign pakket vragen wij om uw input voor een professioneel logo. Vervolgens leveren we 2 voorbeelden aan. Daarna kunt u een keuze maken en correcties doorgeven. Na deze wijzigingen zal het eindresultaat worden opgeleverd.logo laten maken

 


responsive website laten maken
 

Responsive webdesign

Onze responsive websites zien er uitstekend uit op ieder formaat scherm. Dit type website krijgt de voorkeur in de zoekmachine resultaten. Wij houden tijdens het bouwen van de website rekening met snelheid, beperken het gebruik van effecten die de site vertragen en zorgen dat er niet teveel vertragende technieken worden gebruikt. Een snelle website haalt betere resultaten in de zoekmachine en zorgt voor een betere waardering onder uw bezoekers.  Ook richten we de website in voor hoge conversie percentages.


 

 

On page optimalisatie

Een mooie website moet vindbaar zijn. Tijdens de on page optimalisatie optimaliseren we voor iedere pagina de meta data en schrijven wij sterke SEO teksten. Deze teksten zorgen voor goede resultaten in de zoekmachine, beschrijven uw organisatie en zorgen voor hoge conversie.

SEO teksten

 

zoekmachine optimalisatie

 

Off page optimalisatie

Een linkbuilding campagne zorgt ervoor dat uw website hoog in Google komt te staan op zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw bedrijf. Door deze zoekwoorden hoog in Google te positioneren vinden potentiele klanten uw bedrijf. Met pakket 1 kan een website gemiddeld 2-3 belangrijke zoekwoord combinaties in de top positioneren. Voorbeeld: www.buitenverlichtingzaak.nl staat na een campagne met “buitenlamp met sensor”