Grafisch ontwerp Den Haag

Met een sterk grafisch ontwerp van In Your Face Media maakt u een sterke eerste indruk op uw bezoekers. Met een sterk grafisch ontwerp onderscheid u zich van de concurrent. U kunt nog zo’n sterke website hebben, zonder sterke visuele identiteit zal uw website als los zand aan elkaar hangen. Onze grafisch ontwerpers hebben ruime ervaring bij verschillende ontwerp- en reclamebureaus. Volledig naar wens kan een logo, huisstijl ontworpen worden waaruit een website kan worden ontwikkeld.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
CUSTOM WEBDESIGN
 
huisstijl laten maken

Grafisch ontwerper Den Haag

Het ontwikkelen van een huisstijl begint vaak met een logo, ook wel beeldmerk genoemd. Dit vormt de basis van de hele visuele identiteit. Een complete huisstijl kan doorgetrokken worden vanuit de kleur en typografie van het logo. Door richtlijnen van de huisstijl vast te stellen en deze consequent te gebruiken ontstaat een eigen identiteit met een sterke herkenbaarheid. Dit draagt zeker bij aan de uitstraling en professionaliteit van een onderneming! Alles is mogelijk: er kan een logo ontworpen worden puur voor gebruik op uw website, of een complete huisstijl inclusief drukwerk! 


 

 

Hoe werkt het

Iedereen heeft wel een duidelijk beeld wat haar/zijn website moet uitstralen. Bij een eerste gesprek wordt duidelijk wat de smaak is qua vorm, stijl en lettertype. Op basis daarvan wordt een eerste ontwerp gemaakt. Na feedback op dit eerste voorstel, komt een volgende ronde waarna het logo uiteindelijk wordt bijgeschaafd tot een uiteindelijk, vaststaand beeldmerk. Vervolgens worden er huisstijlrichtlijnen opgesteld. Uiteindelijk ontstaat een complete huisstijl waaruit briefpapier, visitekaartje enveloppen, maar ook alle online uitingen als website, banners en sociale media (bijvoorbeeld een zakelijke facebook coverphoto) eenduidig ontworpen zouden kunnen worden.


grafisch ontwerp GDM

 


Daniela Mercury Design

Drukwerkbegeleiding

In drukwerk is veel veranderd: De vraag is de afgelopen jaren sterk afgenomen, de concurrentie is enorm toegenomen. Groot- en kleinschalig drukwerk is hierdoor veel bereikbaarder geworden. Complete huisstijlpakketten met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kunnen al vanaf €300,- (offset) gedrukt worden. Als grafisch ontwerper kunnen we het hele drukwerktraject verzorgen: van advies tot aanlevering en aflevering.


 
 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de wensen, zo kan een logo – in combinatie met een website – worden opgeleverd voor nog geen €200,-. Of een huisstijl inclusief compleet drukwerkpakket (briefpapier, envelop + visitekaartjes) voor nog geen €600,-.

Meer weten over de mogelijkheden of kosten van grafisch ontwerp van drukwerk of webdesign? Neem contact met ons op. Wij leggen ook graag alles uit over deze diensten, zodat we alles uit handen kunnen nemen.


 
 
Power of Holland