Website hoger in Google?

    • Zoekmachine optimalisatie (on page)
    • Zoekmachine optimalisatie¬†(off page)
    • Zoekmachine adverteren (Google Adwords)

haagsche_citytax

 

 

online marketing Google analytics

Hoger in Google

Hoger in Google om meer bezoekers via de zoekmachine naar uw website te krijgen is een doelstelling die veel websites voor ogen hebben. Om hoger in Google te komen is zoekmachine optimalisatie van groot belang. Alles op de website moet kloppen, zowel technisch als tekstueel. Sterke SEO teksten zorgen ervoor dat een top 10 positie in Google binnen handbereik ligt. Vervolgens kunnen een aantal goede links en artikelen ervoor zorgen dat de pagina hoger in Google komt te staan. Dit proces heet linkbuilding.


 

 

Hoger in Google door linkbuilding

Bij linkbuilding is het van groot belang zoveel mogelijk externe links van relevante pagina’s richting uw website te vergaren. Des te sterker de pagina waarvan de link komt is, des te meer deze link jouw website doet stijgen in de zoekmachine resultaten. Wilt u dus hoger in Google komen, dan is het van groot belang de zoekmachine optimalisatie, teksten en links richting uw website op orde te krijgen. In Your Face Media adviseert en verbeterd dagelijks websites zodat deze hoger in Google komen te staan voor de woorden waarop de website gevonden moet worden.

SEO backlinks

 

 

Google Adwords Advertenties

Nieuwe website hoger in Google

Bij In Your Face Media kunt u een geheel geoptimaliseerde webshop of website laten maken. Heeft u al een website of webshop maar wilt u graag een gratis SEO check door ons laten uitvoeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


 

 

 

Nieuwe website hoger in Google

Wij kijken de website op een aantal belangrijke punten na en geven advies over hoe u de website kunt verbeteren. Afhankelijk van de doelstellingen van de website kunnen wij vervolgens een voorstel doen waardoor de website beter gaat presteren.¬†Het is van groot belang bij een nieuwe website dat er op een geleidelijk tempo aan linkbuilding wordt, dat bestaande pagina’s niet worden verwijderd maar alleen herschreven (en waar nodig een redirect krijgen) en dat er een strategisch marketing plan klaar ligt waarbij doelstellingen van tevoren vastgesteld worden.

on page optimalisatie