Marktplaats laten maken € 1295,-

  • Kaart met advertentie icoontjes
  • Mogelijkheid om een webshop te integreren
  • Betaalmogelijkheden zoals PayPal
  • Gratis domeinnaam & hosting
  • Diverse talen mogelijk
  • Account beheer, intern berichten systeem
  • Dezelfde categorieën mogelijk als op marktplaats.nl

AFSPRAAK MAKEN
VOORBEELD BEKIJKEN

marktplaats laten maken

 

advertentie website laten maken

Website als marktplaats laten maken

Bij ons kunt u een marktplaats laten maken waar gebruikers advertenties op kunnen plaatsen, video’s van YouTube kunnen plaatsen en in contact kunnen treden met adverteerders via een intern mailsysteem verbonden met de persoonlijke mailbox. Een marktplaats website is een advertentiewebsite waar advertenties bekeken en geplaatst kunnen worden. Optioneel kan er een betaling worden gevraagd voor het plaatsen van advertenties op de websites. Bezoekers kunnen dan betalen met online betalingssystemen als iDeal en PayPal.


 

 

Advertentie website

De bezoekers van de website bekijken de advertenties op de website en kunnen in contact treden met de adverteerders. Zodra de bezoeker contact opneemt met een adverteerder krijgt de adverteerder een email toegezonden. De belangrijkste taak bij het beheren van een marktplaats is de advertenties die geplaatst worden na te kijken en bezoekers via de zoekmachine binnen halen. Ook kunnen bezoekers via Google Adwords worden ingekocht. U kunt door ons een marktplaats laten maken met exact dezelfde categorieën en subcategorieën als marktplaats.nl

marktplaats website maken

 


Marktplaats thema’s

Door In Your Face Media kun je een volledig ingerichte marktplaats laten maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een kant en klare oplossing bieden voor het realiseren van een marktplaats website met een thema. Dit kan bijvoorbeeld een marktplaats voor huizen, auto’s of banen zijn. Wij helpen u graag bij het maken van een website zoals marktplaats. Ook een logo laten maken of een complete huisstijl is mogelijk.