online marketeer Den Haag

Peter Meijer is online marketeer sinds 2009 en sinds 2012 actief voor In Your Face Media. Peter optimaliseert websites voor top posities in Google. Gespecialiseerd in linkbuilding, conversie optimalisatie, SEO teksten, zoekmachine-optimalisatie en Google Adwords.

 

Veel bedrijven besteden linkbuilding uit zonder enig idee te hebben wat voor link profiel er voor hun website gebouwd wordt.  Bij In Your Face Media zorgen we ervoor dat onze klanten permanente relevante links krijgen die allemaal als waardevol worden beschouwd door Google. We zorgen aan een variatie aan soorten links (e-commerce links, blog links, directory links en links met hoge autoriteit) voor onze klanten. Daarbij kunt u ook een verscheidenheid aan ankerteksten verwachten waardoor uw website een natuurlijk link profiel krijgt. Met een natuurlijk link profiel kunnen uitstekende resultaten bereikt worden in Google.


 


 

Linkbuilding na Pinguin

Zoekmachine optimalisatie

In Your Face Media kan professionele websites opleveren, uitstekende online marketing resultaten behalen en voor weinig geld uw huisstijl verzorgen. Wij bouwen professionele webshops en zorgen voor uitstekende posities in Google door middel van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.Als online marketeer heb ik geen overheadkosten, werk ik vaak op basis van een vaste prijs, alsmede op basis van no cure no pay.  Alle werkzaamheden zijn transparant en effectief en worden aan de klant gerapporteerd. 

Linkbuilding

Ruim 5 jaar ervaring met linkbuilding. De afgelopen jaren heb ik diverse websites op belangrijke zoekwoorden hoog in Google gepositioneerd. Ik zorg altijd voor een sterk link profiel met links van diverse soorten websites en voor en variëteit aan ankerteksten waardoor een natuurlijk en sterk link profiel ontstaat.
percentage aan bezoekers per Google positie

 


onpage-offpage

Conversie optimalisatie

Bij het optimaliseren van een website of webshop zorgen we ervoor dat onze klanten op de zoekwoorden worden gevonden die belangrijke bezoekers op hun website brengen. Deze bezoekers bevinden zich meestal in het stadium van een aankoop of beslissing en een groot percentage eindigt in een lead. 

Landingspagina’s

Een landingspagina laten maken om een product of dienst te promoten en hoog in Google te positioneren is een veelgebruikte methode om extra omzet te genereren. Landingspagina’s kunnen ingezet worden ter promotie van een product of als tijdelijke aanbieding voor het verzamelen van NAWTE gegevens. Ook worden landingspagina’s gebruikt als “doorway pages” om zoekmachine resultaten positief te beïnvloeden.landingspagina laten maken

 


seo tekstschrijver

SEO teksten

We kunnen er tegenwoordig nog niet op los schrijven zonder rekening te houden met de zoekmachine als we gevonden willen worden. Gelukkig worden bepaalde regeltjes die Google in het verleden aanhield op het verwerken van exacte zoekwoorden in de tekst steeds minder. Het blijft echter noodzaak om een marketing specialist naar je teksten te laten kijken op punten die er toe doen voor de zoekmachine.