Online marketing met resultaat

  • Gratis on page & off page optimalisatie advies
  • Meer zoekmachine verkeer van hoge kwaliteit
  • Zoekmachine optimalisatie met stabiele resultaten
  • Meer rendement uit Google Adwords campagnes
  • Meer leads dankzij conversie optimalisatie
  • Sociale media, remarketing, email campagnes en meer!

BEKIJK CASES
VRIJBLIJVENDE OFFERTE


 
BVZ linkbuilding


 

 

online marketing 112


 

Meer resultaat met online marketing

Online marketing draait om het behalen van belangrijke online marketing doelstellingen. Het kan gaan om het genereren van meer bezoekers, meer bruikbare leads of het verhogen van de naamsbekendheid. Wij richten ons bij online marketing op het verbeteren van zoekmachine resultaten. Dit kan met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding. Websites die meer rendement uit hun bezoekersaantallen willen behalen kunnen wij van dienst zijn met conversie optimalisatie. Wij zijn Analytics en Adwords gecertificeerd en kunnen alle gegevens van uw bezoekers verzamelen voor een doelgerichte marketing campagne.


 

 

On page optimalisatie

Een onderdeel van zoekmachine optimalisatie is on page optimalisatie.  Elke pagina optimaal zal tijdens dit proces zo optimaal mogelijk worden ingedeeld. Ook moeten de pagina’s goed te begrijpen zijn voor de zoekmachines. Uw website wordt geïndexeerd door Google en beoordeeld op de inhoud en structuur. Als de website geoptimaliseerd is zal deze eenvoudiger hoog scoren op belangrijke zoekwoorden. Zodra de website geoptimaliseerd is voor de zoekwoorden waarop verschillende pagina’s gevonden dienen te worden kan door middel van linkbuilding de positie in Google sterk worden verbeterd. Wij zorgen voor top 10 posities in Google met content marketing en linkbuilding.


Telefonisch


 

 
binnen

 

Off Page optimalisatie

Off page optimalisatie is een verzamelwoord voor het vindbaar maken van een website op lokale zoektermen, het promoten van een website via blogs, fora, directories en advertenties en het verhogen van de populariteit in Google. Een van de belangrijkste onderdelen is linkbuilding, ietsd wat na on page optimalisatie in beeld komt. Tijdens on page optimalisatie is de website geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. De verschillende pagina’s kunnen zullen nu beter gevonden worden op belangrijke zoekwoorden. De zoekwoorden worden (bijvoorbeeld) in Google ingetypt en de resultaten zullen direct duidelijk worden. Vaak is de conclusie dat er nog werk gedaan moet worden voor een top 10 positie in Google. Om de pagina van pagina 10 naar een pagina 1 in Google te krijgen zijn relevante links nodig op externe websites.


 

 

Online Marketing & Adwords

Google Adwords is het advertentie systeem van Google. De betaalde resultaten zijn vaak van bedrijven en winkels die producten of diensten op hun website aanbieden. Na onsite optimalisatie kan ook zoekmachine adverteren ingezet worden om succesvolle leads te verwerven. Zoekwoorden kunnen ingekocht worden bij Google en advertenties verschijnen in de gewenste regio’s. Lokaal adverteren behoort tot de mogelijkheden en een dagbudget kan ook ingesteld worden. Ideaal voor lokale ondernemingen om binnen de regio met een vooraf vastgesteld budget nieuwe klanten te werven.


Tongo


 

Google Analytics Specialist

Als gecertificeerd Google Analytics specialist kunnen wij een gratis analyse maken van uw Google Analytics data. Vervolgens schrijven wij een adviesrapport met verbeterpunten voor uw website. Veel voorkomende problemen die voor hoge bouncepercentages zorgen zijn: trage pagina’s met lange laadtijden, slechte lay-out, onduidelijke navigatiestructuur en websites die niet geschikt zijn voor mobiele apparaten. Door diverse pagina’s te analyseren kunnen we ook achter problemen komen die zich voordoen op een website. Een website die in een bepaalde browser een hoog bounce percentage weergeeft kan bijvoorbeeld diverse fouten bevatten.


 

 

Content Marketing

Content marketing is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het plaatsen van artikelen en nieuwsberichten op externe websites zorgt voor meer inkomende links en dat draagt bij aan hoge posities in de zoekmachine. Dit noemt men ook wel PR of artikelen linkbuilding. Het plaatsen van artikelen op je eigen website is ook een belangrijk onderdeel van content marketing. Nieuwe content zorgt voor een frequente indexering van uw website.


 
 


Hovenier
 

Online marketing & Social Media

Facebook en twitter zijn zeer populair. Veel mensen kijken dagelijks op hun wall of tweetlijst naar updates van mensen die zij volgen. Het is mogelijk advertenties te plaatsen om bezoekers op uw website te krijgen. Social media marketing is vooral effectief als het om acties, kortingen en sampling gaat. De boodschap moet opvallen en een hoge viraliteit hebben. In Your Face Media kan daarbij helpen, wij zorgen voor succesvolle social media campagnes.


 

 

Totaalpakket online marketing

Wij bieden een totaalpakket aan online marketing activiteiten. Voor meer traffic kunt u starten met zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie en linkbuilding. Doe de gratis website check en ontdek hoe u met on page optimalisatie uw website kunt laten verbeteren. Ontvang een gratis zoekwoorden onderzoek (keyword analyse) en kom te weten op welke zoekwoorden uw doelgroep uw website zoekt.


AHL