In Your Face Media: Webdesign, Online Marketing & Grafisch ontwerp

In Your Face Media staat voor “to the point”. Wij helpen onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze en verlenen uitstekende service. Wij streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten. Wij leveren hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Interesse in een geheel vrijblijvende offerte? Vul ons formulier in of bel: 070-2135259

Online-Marketeer-Peter-MeijerPeter Meijer: zoekmachine optimalisatie & front-end development

Peter heeft jarenlange ervaring als online marketeer en webdesigner. Hij werkt met diverse developers en linkbuilders aan de realisatie van de content management systemen en linkbuilding campagnes. Wij maken voornamelijk websites met WordPress en Magento maar ook met Drupal, Joomla en Typo3. Bij maatwerk projecten werken we nauw samen met Bas voor een pixel perfect design. Tijdens het linkbuilden zorgen we er met onze linkbuilder en copywriter voor dat de belangrijkste zoekwoorden topposities bereiken in Google.

TravisKempersTravis Kempers: e-commerce & klantenservice

Travis is het eerste aanspreekpunt binnen In Your Face Media en zorgt voor uitstekende communicatie tussen de verschillende afdelingen. Hij is tevens verantwoordelijk voor alle e-commerce projecten met webshop systemen zoals WordPress (Woocommerce), Magento, Prestashop en Drupal. Travis zorgt voor grote tevredenheid onder de klanten door zijn uitstekende dienstverlening.

basBas Roijakkers: Grafisch ontwerper & WordPress specialist

Bas heeft meer dan 10 jaar ervaring als grafisch ontwerper en werkt voor grote bedrijven zoals bol.com & Philips. Wij werken met de beste software uit de industrie zoals Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop. Wij verzorgen een huisstijl op maat, beursbanners, posters, folders, logo’s en ontwerpen schitterende websites en webshops. Tegen een zeer scherpe prijs en op vlotte wijze kunnen we een grafisch ontwerp in html5/css3 omzetten. Vervolgens maken wij er een onderhoudsvriendelijk CMS van.

google-specialist-ReneRene Lavrijsen: Google Adwords & Google Analytics

Rene zorgt voor uitstekende online marketing resultaten tijdens alle online marketing campagnes van In Your Face Media. Rene is adwords en analytics gecertificeerd en heeft tijdens diverse grote marketing campagnes gezorgd voor hogere conversie, lagere bounce percentages en heldere inzichten voor de klant als het gaat om hun doelgroep.