Waarom een SEO specialist inschakelen?

  • Uitstekend geoptimaliseerde website
  • Een strategisch plan voor optimaal resultaat
  • De juiste aanpak en een helder inzicht
  • Een rendabele aanpak voor ieder budget
  • Een sterk en kwalitatief backlink profiel
  • Top resultaten in Google
  • Kosten en tijd te besparen
  • Boven de concurrent staan

AFSPRAAK MAKEN
RESULTATEN BEKIJKEN

SEO specialist

 

 
linkbuilding buitenverlichtingzaak

SEO specialist Den Haag

Een SEO specialist inschakelen is voor veel ondernemers vaak een lastig verhaal. Hoog scoren in Google kan veel extra winst opleveren, maar welk bureau kan voor een scherpe prijs nummer 1 posities behalen? In Your Face Media komt met aantoonbare resultatenVoor diverse klanten hebben wij topposities weten te behalen en maandelijks zorgen we voor grote tevredenheid als de zoekwoorden die wij optimaliseren hoger in Google komen te staan. Op de afbeelding is te zien dat www.buitenverlichtingzaak.nl op nummer 1 staat op het woord “tuinverlichting”. Binnen 4 maanden tijd was deze positie bereikt. De startpositie van de website was tijdens de eerste meting buiten de top 100.


 

 

WordPress SEO specialist

In Your Face Media is een webdesign & marketing bureau uit Den Haag waar de de klant centraal staat. Groot of klein project, voor ieder budget kunnen wij onze klanten een passende aanbieding doen. 

Naast het opleveren van websites en webshops in de vorm en stijl die u zich wenst kunnen wij  vervolgens een online marketing traject starten. Wij zorgen door middel van linkbuilding en/of Google Adwords dat u gevonden zult worden door uw doelgroep. Bekijk onze linkbuilding resultaten voor diverse webshops en besteed linkbuilding uit aan een specialist voor topposities in Google. Op de afbeelding is te zien dat de webshop my unique style op de eerste plaats in Google staat op het woord “enkelbandjes”. De website werd vanaf positie 27 naar 1 gebracht in 2 maanden tijd met 25 backlinks.


 


Online marketing & webdesign Den Haag

Uiteraard doen we als SEO specialist onze eigen website ook een plezier. Met de zoekwoorden “webshop laten maken” staat In Your Face Media al tijden op de eerste plaats. Deze zoekterm kent 1,1 miljoen concurrerende  resultaten in Google. Maandelijks bouwen wij diverse webshops en door veel vraag naar een SEO specialist voor webshops hebben wij veel ervaring opgebouwd en beschikken wij over een sterk netwerk van websites en partners. Twijfel niet maar neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.