Lees hier al onze recensies

Wij leveren volgens onze tevreden klanten uitstekende service en zorgen voor snelle opleveringstijden. Wij hebben diverse recensies ontvangen van onze klanten die wij op onze website hebben vermeld. Lees alle recensies van onze klanten in hun eigen woorden op deze pagina. Ook een tevreden klant worden? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om uw project met ons te bespreken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

gsm winkel laten maken
 

Cooking Supplies

In your face media heeft voor ons in korte tijd een mooie website gebouwd, met aandacht voor huisstijl en goed meegedacht over de structuur. Cooking Supplies heeft verschillende pannencollecties en veel variaties in de producten, maar daar heeft In your face media een gebruikersvriendelijke oplossing voor gemaakt. De samenwerking was prettig, kortom, alle lof en het resultaat mag er zijn.
Susan
www.cookingsupplies.nl

Gunneman GIS & Geomatics

Als start-up bedrijf waren we op zoek naar een webdesign bedrijf om onze website een professionele look te geven. Aan de website bestonden nogal wat eisen, zoals een beknopt en interactief overzicht van onze diensten en het aanbieden van de informatie in het Nederlands, het Engels en het Italiaans. Wij zijn tevreden hoe In Your Face Media te werk is gegaan. De website ziet er professioneel uit, en alle aandachtspunten waar wij vragen of kritisch over waren zijn verwerkt.
Jochem Gunneman
www.gunneman-geo.nl

Masseuse aan Huis

Een nieuwe website laten maken is spannend en er zijn zoveel bedrijven die websites maken tegenwoordig. Dus ik ben gaan rondshoppen en stuitte door Google al snel op In Your Face Media. Een goed teken dat hun site goed te vinden is. Travis Kempers gaf mij meteen een goed gevoel en dat is belangrijk. Ook gaf hij de juiste antwoorden is vakkundig en hanteert een hele fijne duidelijke communicatie. Daarom heb ik voor dit bedrijf gekozen. Op een dag was hij even druk maar meldde dat even netjes van te voren. Kijk daar hou ik nou van. Ik ben zeer tevreden over mijn mooie website die IYFM voor een zeer scherpe prijs voor me heeft gemaakt. Ze hebben echt goed meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Alles in overleg en alle aanpassingen die ik wilde werden moeiteloos en snel uitgevoerd. Travis heeft mijn zakelijke hart toch een beetje gestolen. Altijd correct, geduldig en vriendelijk. Ok dat we alle twee uit Den Haag komen speelde ook een beetje mee ;-). De heren van IYFM daar heb je wat aan!
Mirjam van Starrenburg
www.masseuseaanhuis.nl

Azie-Expert

Door het op maat gemaakte advies en de nodige aanpassingen aan onze website hebben wij een enorme sprong vooruit kunnen maken. We zijn In Your Face Media daarom dankbaar voor het geleverde werk. In Your Face Media levert goed werk, zijn altijd bereikbaar en denken goed mee met de situatie van de klant. Wij zouden In Your Face Media aan iedereen aanraden!
Sjoerd Lagraauw
www.azie-expert.nl

Wierookshop

Wij hebben een zeer goede ervaring met In your face media. De webshop die In your face media voor ons heeft gemaakt is boven onze verwachtingen. Erg mooie lay – out en een prettige klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader!! Tevens hebben wij onze linkbuilding aan In Your Face Media uitbesteed en dit resulteerde in een nummer 1 positie in google. De samenwerking en het contact met In your face media was en is nog steeds erg goed, ondanks dat onze webshop allang is opgeleverd worden wij nog steeds met enthousiasme geholpen met vragen en problemen. Super service!!!
Marchel Slootenmaker
www.wierookshop.eu

Vertaalbureau Tongo

Na meerdere, teleurstellende ervaringen met zogenaamd ervaren online marketing bureaus (en torenhoge facturen) heb ik nu gelukkig IYFM gevonden. Deze mannen weten van aanpakken; geen lange vergaderingen maar snel aan de slag met kleine, overzichtelijke stapjes en direct resultaat! IYFM biedt betaalbare en doeltreffende oplossingen voor onze websites en SEO-optimalisatie. Een echte aanrader voor iedere ondernemer die dit werk bij een betrouwbare partner wil uitbesteden en er geen omkijken naar wil hebben.
Maarten Vos
www.vertaalbureau-tongo.nl

Jong KPN

Vanuit jongKPN (jongerenvereniging KPN) heeft In Your Face Media ons geholpen om een snelle, effectieve wijze een mooie responsive website neer te zetten. Samenwerking verliep soepel en we hebben antwoorden op al onze vragen gekregen. Door het persoonlijk contact kon er snel geschakeld worden en is er in korte tijd een mooi resultaat neer gezet!
Pieter Beljaars
www.jongkpn.nl

ACP Shop & Commandotoko

Na jarenlange ellende hebben we eindelijk een zeer kundig bedrijf gevonden: altijd goed bereikbaar, zeer goede adviezen en betaalbaar. Eerst voorzichtig met één webshop begonnen en daarna al snel de tweede webshop. We gaan zeker nog verder van hun diensten gebruik maken. In Your Face Media is voor ons het beste wat je kan overkomen en kunnen het bedrijf een ieder aanraden, succes verzekerd. De absolute TOPPER !!!
Cees Hoogeveen
www.acpshop.nl & www.degroenebaret.nl

Monique Molendijk

De heren van inyourface media weten waar ze mee bezig zijn, denken mee, zij doen wat ze beloven, zijn goed bereikbaar, professioneel en nog vriendelijk ook! Ik ben er blij mee.
Monique Molendijk
www.monique-molendijk.nl

Domstad Tuinen

Nadat ik me een jaar lang had geërgerd aan mijn eigen in elkaar geklungelde website ging ik op zoek naar een goede website bouwer die goeie resultaten kon garanderen in Google. Na verschillende partijen gesproken te hebben kwam ‘Inyourface’ dankzij Peter z’n vakkennis goede presentatie en duidelijke uitleg veruit als beste uit de bus. Toen mijn nieuwe site 2 dagen online was om te testen had ik al 2 nieuwe klanten binnen en binnen een maand had ik al meer aanvragen binnen dan over het hele jaar daarvoor!! Absoluut de beste investering voor mijn bedrijf tot nu toe.
Wouter de Lange
www.domstadtuinen.nl

Coolcampers & Camperlink

Voor de websites Coolcampers.nl en Camperlink.nl hebben we In Your Face Media ingeschakeld voor een nog betere vindbaarheid in de verschillende zoekmachines. Via Linkbuilding en SEO worden binnen korte tijd zeer goede resultaten bereikt. Camperlink en Coolcampers scoren op de belangrijke zoekwoorden in de top 10 binnen Google, waar uiteindelijk weer meer boekingen uit voortkomen. Deze samenwerking smaakt naar meer!
Frans Buijs
www.coolcampers.nl & www.camperlink.nl

Welzijnspraktijk Hooigracht

Voor echt vakwerk en uitgebreide kennis kan ik u In Your Face Media ten zeerste aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van mijn website. Na oplevering van mijn website heb ik een duidelijke uitleg gekregen en nog steeds krijg ik bij vragen/problemen een snelle reactie en snelle service, waar ik enorm baat bij heb!
Roxanne Springer
www.welzijnspraktijk-hooigracht.nl

Uniwood

Met dank aan Inyourfacemedia hebben we meer dan een professionele website. Ze denken met je mee en zetten graag dat extra stapje waardoor de website er nog beter uitkomt. Super prijs/kwaliteitsverhouding. 100% tevredenheid.
Ruben Mulder
www.uniwood.nl

Giftcard Market

Beter dan ik verwacht had! Ik ben super blij met de webshop! Heel professioneel en als ik vragen had kreeg ik vrijwel direct antwoord! Ik raad dit In You Face Media iedereen aan!
Boyd
www.giftcardmarket.nl

Horeca Espresso

Voor mijn espresso service heb ik In Your Face Media benaderd om voor mij een SEO geoptimaliseerde webshop en informatieve website te maken. In Your Face Media was erg behulpzaam voor, tijdens en na het ontwikkelen van mijn website. Na het ontwikkelen van mijn website heb ik een korte curcus gehad hoe ik mijn website het beste kon onderhouden en als dit niet lukt kan ik altijd contact opnemen. Ik kan In Your Face Media iedereen aanraden. Voor mij de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding en een bedrijf waar je op kunt bouwen!
Bas van Leeuwen
www.horecaespresso.nl

Wijntje bestellen

Onze website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. We wilden graag een geheel nieuwe „responsive" website en webshop met uitgebreide filtermogelijkheden, uitgebreide betaalmogelijkheden en een goede „look & feel”. Gedurende het proces van het opzetten en bijschaven van de nieuwe website hebben wij ervaren dat „responsive” niet alleen van toepassing was op de nieuwe site, maar ook op IYFM. Door voortschrijdend inzicht wilden we af en toe zaken net even anders gepresenteerd zien. Telkens weer paste IYFM zich aan als een kameleon en werden de aanpassingen snel en vakkundig uitgevoerd. Wat we ook als zeer prettig hebben ervaren is de snelheid waarmee er op vragen of kwesties werd gereageerd door IYFM. En het resultaat; dat mag er zijn!
Marti van Beek

Djembedefi

Wij waren op zoek naar een bedrijf die een hogere ranking in Google voor ons kon genereren en tevens onze site in een nieuw, strak jasje kon steken. Hiervoor hebben wij een goed bureau gevonden in ‘In Your Face Media’. De dienstverlening van Peter en Travis is goed. Na een kennismakingsgesprek en het kenbaar maken van onze wensen, zijn zij direct voor ons aan de slag gegaan. Niets was teveel gevraagd en er werd goed meegedacht over ons te realiseren doel. De prijs – kwaliteit verhouding is erg goed te noemen en wij kunnen In Your Face Media dan ook zeker aanbevelen voor een goede website.
Koko
www.djembedefi.nl