Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie door In Your Face Media

Gegarandeerd Meer Klanten

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een proces waarbij je ervoor zorgt dat alles op je website optimaal is ingericht. Het doel van een website is bijvoorbeeld de bezoeker een bepaalde handeling uit laten uitvoeren. Contact opnemen, inschrijven voor de nieuwsbrief of een aankoop doen in de webshop. Bij conversie optimalisatie. In Your Face Media is gespecialiseerd in conversie optimalisatie, wij zorgen dat we pagina’s verbeteren door middel van het:

 • Analyseren van de Google Analytics statistieken.
 • Uitvoeren van pagina analyses.
 • Rapporteren van verbeteringen aan de klant.
 • Verbeteren van pagina’s met een hoog exit percentage.
 • Het schrijven van call-to actions.
 • Het aanbrengen van unique selling points.

Onze Werkwijze

Indien aanwezig analyseren wij alle website data. We bekijken welke pagina’s er het meest worden bezocht, beoordelen de bezoekersaantallen en teksten, vormgeving en functionaliteit. Ook kijken we waar de bezoekers afhaken en beoordelen we het exit percentage van de website. We rapporteren vervolgens onze bevindingen aan de klant en komen met een verbetervoorstel. Daarbij kan het gaan om een A/B test waarbij we een variant maken van een pagina om te kijken of deze beter presteert. Indien de testresultaten uitwijzen dat de nieuwe pagina een betere presteert dan heeft de test het gewenste resultaat opgeleverd. Vervolgens worden alle pagina’s voorzien van het nieuwe model.

Conversies meten met Google Tag Manager

Met behulp van Google Tag Manager kunnen wij conversies meten op pagina niveau. Welke pagina’s leveren het meeste op? welke kunnen we nog verbeteren? dit zijn belangrijke vragen die we stellen tijdens het conversie optimalisatie proces. Met het onderdeel E-Commerce in Google Analytics meten we de omzet en zal duidelijk worden welke pagina’s de meeste omzet opleveren. We zorgen dat alles optimaal is ingericht op de website maar ook achter de schermen. We maken alle pagina’s meetbaar en inzichtelijk voor onze klanten. Op basis van data kunnen de bedrijven waarvoor wij werken online de juiste beslissingen nemen.

Conversie Optimalisatie Specialist

In Your Face Media helpt ondernemers aan optimaal presterende website pagina’s door middel van conversie optimalisatie. Wij maken belangrijke bezoekers- en omzetdata inzichtelijk. Hiermee helpen we bedrijven bij het maken van de juiste beslissingen. Veel bedrijven hebben de tijd of kennis niet om deze werkzaamheden te verrichten. Ook is het aannemen van een eigen marketing medewerker niet altijd de oplossing. Wij rapporteren de belangrijkste data aan de beslissingsnemers binnen de bedrijven waarvoor wij werken.

 • Wij maken een Analytics account aan en implementeren de code op de site indien nodig.
 • We stellen doelen in met Google Tag manager.
 • Voor webshops stellen we E-Commerce doelen in.
 • We zorgen voor wekelijkse rapportages per email zodat de prestaties inzichtelijk worden.
 • We richten Google Analytics, Google Webmaster Tools en Google Places optimaal in.

Hier zijn we trots op

Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

initial image

Medi Centraal

initial image

Dolderman Advocaten

initial image

Rep en Roer

Wij maken websites voor o.a.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van inyourfacemedia.nl
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by