Zoekmachine optimalisatie Amersfoort

Conversie Optimalisatie door In Your Face Media

Gegarandeerd Meer Klanten

Zoekmachine Optimalisatie Amersfoort

Zoekmachine optimalisatie, je ontkomt er niet meer aan als je wilt dat andere mensen je website weten te vinden via zoekopdrachten in Google. In Your Face Media is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites zodat ze in combinatie met linkbuilding hoog scoren in Google. Wij hebben voor diverse klanten topposities weten te bereiken in Google. Deze klanten ondervinden dagelijks de voordelen van nieuwe klanten die in eerste instantie als bezoeker op hun website terecht kwamen via Google.

Linkbuilding voorbeeld

Dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne voor de webshop is buitenverlichtingzaak.nl nu de meest bezochte webshops op het gebied van buitenverlichting. De webshop staat praktisch op alle belangrijke zoektermen op nummer 1 en draait nu 10 keer meer omzet dan voor de campagne gestart werd.

Zoekwoord Zoekvolume Nu
Tuinverlichting 9900 1
Led verlichting buiten 1300 1
Led buitenverlichting 880 1
Buitenlamp met sensor 2900 2
Buitenlampen 2900 1
Tuinspots 4400 1
Tuinlantaarns 590 1
Tuinlampen 1600 1
Led tuinverlichting 1600 1
Sensorlampen 1000 1
Solar buitenverlichting 880 1
Buitenlamp zonne energie 880 1
Solar buitenlamp 720 1
Solar lampen 720 1
Buiten hanglamp 480 1
Buitenlantaarn 880 1

Waarom zoekmachine optimalisatie door IYFM?

  • Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie
  • Wij zijn Google Analytics & Google Adwords gecertificeerd
  • Wij geven concreet advies en komen met een strategisch marketingplan.
  • Begeleiding vanaf het begin tot aan topposities in Google.
  • We beginnen altijd met een gratis zoekwoorden onderzoek en adviesrapport.

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw hele website op de juiste manier is geoptimaliseerd. Alle pagina’s op uw website krijgen een doelstelling in Google zoals hoog scoren op bepaalde zoekwoorden. Door de juiste strategie kunt u efficiënt uw doel bereiken met uw website of webshop. Belangrijk werk is de voorbereiding, want als uw website niet goed geoptimaliseerd is kan linkbuilding u ook niet op de gewenste plek in de zoekmachine brengen.

On page zoekmachine optimalisatie

De teksten dienen de juiste woorden te bevatten, de woorden waar u de website op gevonden wilt laten worden. Ook is het belangrijk deze woorden in de headings, menu’s en overige links te laten terug komen. Pas als alles klopt dient er aan linkbuilding te worden gedaan om de website hoger in de zoekresultaten terecht te laten komen tussen de organische resultaten. Nieuwe websites komen vaak niet direct hoog in Google te staan tussen de organische zoekresultaten. Voor ondernemers die direct resultaat willen zien kan adverteren met Google Adwords zorgen voor de eerste klanten.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Als een site nieuw is, dan is het zaak van tevoren goed vast te stellen wat de zoekmachine optimalisatie doelen van de website zijn. Voor welke zoekwoorden wilt u dat uw website verschijnt in de zoekmachine? Wat is het uiteindelijke doel van de website? Informeren of verkopen? Na een analyse worden steekwoorden bepaald waarna de sitestructuur er ‘omheen’ gebouwd wordt. Zo ontstaat een site die zoekmachine vriendelijk is. Bij een bestaande site wordt een analyse gedaan door een SEO-expert, die de site zal doorlichten in zo’n vijf uur. Naar aanleiding van dit rapport zal de website aangepast worden, afhankelijk van de hoeveelheid zal dit zo’n vier tot acht uur in beslag nemen. Uiteindelijk, door te monitoren met Google webmaster tools en Google Analytics, te zien hoe de website geïndexeerd is (en waar nodig crawlfouten weg te werken), waar bezoekers vandaan komen, hoe ze zich gedragen op de website, is het zaak de website te blijven aanpassen tot de SEO-doelen bereikt zijn.

Hier zijn we trots op

Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

initial image

Medi Centraal

initial image

Dolderman Advocaten

initial image

Rep en Roer

Wij maken websites voor o.a.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van inyourfacemedia.nl
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by