Dolderman Advocaten

advocaten website laten maken

Dolderman Letselschade Advocaten

Vincent Dolderman studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na een (verkorte) opleiding aan de KMA heeft hij 3 jaar als officier-jurist bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Na zijn periode bij de defensie, heeft hij in 2004 de overstap gemaakt naar de (letselschade) advocatuur. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben bij een advocatenkantoor, verbond Vincent Dolderman zich in 2010 aan het Utrechtse advocatenkantoor AHL advocaten; tot december 2016 maakte hij onderdeel uit van de maatschap. Vanwege de grote groei van de letselschadepraktijk heeft Vincent Dolderman per 1 januari 2017 zijn eigen letselschade advocatenkantoor opgestart.

Full service internetbureau nodig

Webdesign, conversie optimalisatie en linkbuilding

Vincent Dolderman

In Your Face Media realiseerde voor Dolderman Letselschade Advocaten een gloednieuwe website, de website fotografie (portretten) en met een drone werden er foto’s gemaakt van de locatie van het kantoor: De Galgenwaard. Er werd meegedacht over een nieuwe domeinnaam waarna de oude domeinnaam doldermanletselschadeadvocaat.nl werd verkort tot dlsa.nl

Door middel van linkbuilding werd dlsa.nl op diverse posities hoog in Google gezet. De zoekwoorden letselschade Utrecht, letselschade advocaat Utrecht, letselschade veteranen, schadeclaim militairen, letselschade militair staan allemaal in de top 3 van Google. Dit zijn belangrijke zoektermen voor Vincent Dolderman, omdat hij officier geweest is bij de landmacht liggen zijn specialisaties binnen het vlak van letselschade (en PTSS) bij militairen, politie en veteranen.

Geleverde diensten

In Your Face Media verzorgd voor dlsa.nl de domeinnaam, hosting en zorgt voor de encryptie voor het verzenden van gegevens door middel van SSL. De fotografie en drone opnames zijn ook door In Your Face Media gerealiseerd. Maandelijks wordt de website geoptimaliseerd op diverse zoektermen in Google.

  • Responsive Website
  • Redesign Logo
  • Linkbuilding Advocaat
  • Managed Hosting
  • Fotografie
  • Drone opnames

Social Media

Deel deze case