TekDelta TNO

TekDelta

TekDelta is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en de startende gemeenschap. TekDelta verbindt tech startups met bedrijfs experts en netwerken, op een snelle, gratis en startvriendelijke manier. Het is allemaal begonnen toen Paul de Krom, CEO van TNO, Neelie Kroes, voormalig speciale gezant van StartupDelta, bezocht, met een zeer open houding: hoe kunnen we elkaar helpen om onze ambities te realiseren? Zij kwamen tot de gezamenlijke conclusie dat technologische ondersteuning en gemakkelijke toegang tot bedrijfseconomie en hun netwerken nog steeds grotendeels ontbreken aan het ondersteunende ecosysteem dat bestaat voor opstart.

Full service internetbureau nodig

Webdesign, conversie optimalisatie en linkbuilding

TekDelta TNO

In Your Face Media realiseerde voor TekDelta een responsive website met WordPress. Ook werden de websites i-Botics, technologisch spreekuur en Dutch Optic Center in opdracht van TNO gemaakt. Er werden visitekaartjes, flyers, banners, advertenties, buitenborden en posters ontworpen.

Geleverde diensten

Voor deze onderdelen van TNO werden diverse diensten afgenomen. Hieronder staan de geleverde diensten voor Dutch Optic Center, i-Botics en TekDelta

  • Responsive Webdesign
  • Managed Hosting
  • Grafisch Ontwerp
  • Responsive Webshop

Social Media

Deel deze case