Responsive Website trash

Wij bieden zowel standaard en maatwerk oplossingen aan en bieden zo oplossingen voor zowel kleine (startende) ondernemers
als grotere bedrijven. Onze responsive websites passen zich aan het formaat scherm van de gebruiker aan.

Onze website pakketten

Complete Basis Website

Vanaf: €750,-

Wij bouwen binnen 2 weken een professionele WordPress website met uitgebreide functionaliteiten. Ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Ook kun je de basis website in een later stadium eenvoudig uitbreiden.

Uitgebreide Website

Vanaf: €1.500,-

Wij bouwen binnen 3 weken een uitgebreide website en implementeren aanvullende wensen met betrekking tot koppelingen, extra modules, aangepaste techniek en content.

Complexe Website

Vanaf: €2250,-

Wij bouwen binnen 4 weken een complex systeem zoals een advertentie website, veilingsite, affiliate website en sites met boekingssystemen of koppelingen met andere sites.

Responsive website vanaf €750,-

Een responsive 3 in 1 website (tablet, smartphone, p.c.) die zich aanpast aan het scherm van de gebruiker.

  • Uitstekende weergave op mobiele apparaten
  • Eenvoudig te beheren CMS
  • Gratis integratie van Google Analytics
  • Inclusief 10 geoptimaliseerde teksten
  • Gratis professionele afbeeldingen
  • Geen extra kosten voor simpele techniek

Responsive website laten maken

Een responsive website laten maken voor een scherpe prijs? In Your Face Media maakt professionele responsive websites en responsive webshops . Het design past zich op ieder apparaat aan, of het nu je mobiele telefoon, tablet of pc is. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft. Men hoeft als gebruiker niet van links naar rechts te scrollen om bepaalde delen van de website te zien. Alle slideshows worden aangepast op het formaat van het apparaat dat de bezoeker van uw website gebruikt.

Responsive website, de voordelen

De voordelen van een responsive website zijn duidelijk als je de onderstaande afbeeldingen bekijkt. Alles past binnen de breedte van het scherm en men hoeft met een mobiel apparaat alleen naar beneden te swipen om alle inhoud van de website te kunnen bekijken. Naast mobiele telefoons en tablets kunnen tegenwoordig ook e-readers, televisies en spelcomputers op internet worden aangesloten. Een apart ontwerp voor ieder apparaat is bijna niet haalbaar meer. Door een responsive website of responsive webshop te laten maken zorgt u voor een uitstekende gebruikerservaring op ieder apparaat.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvraagformulier