Complete WordPress Website €750,-

WordPress specialist In Your Face Media maakt beveiligde responsive WordPress websites en webshops volgens de laatste technieken. Een complete website kost 750 euro en bevat alles wat je nodig hebt om online te starten. Ook is het pakket een uitstekende oplossing voor als jouw website toe is aan vernieuwing.

  • Responsive 3 in 1 website: past zich aan het formaat scherm van de gebruiker aan
  • Eenvoudig te beheren CMS. Zonder technische kennis pagina’s aanpassen.
  • Een uitstekend beveiligde en razendsnelle website op een van onze supersnelle servers.
  • Domeinnaam, hosting en SSL op onze server. Wij zorgen voor een razendsnelle weergave van je website.

WordPress Specialist IYFM

Wij maken 3 in 1 WordPress websites geschikt voor tablet, smartphone en desktop computers. U kunt bij ons terecht voor diverse WordPress systemen zoals datingsites, makelaarsites, affiliate sites en vakantiesites.

  • Uitstekende weergave op mobiele apparaten
  • Keuze uit fraaie designs geheel in eigen huisstijl
  • Gratis integratie van Google Analytics
  • Gratis zoekwoorden onderzoek inclusief adviesrapport.
  • Geen extra kosten voor simpele techniek

Responsive WordPress Websites

Wilt u een responsive website laten maken voor een scherpe prijs door een WordPress specialist? dan bent u bij In Your Face Media aan het juiste adres. Wij maken professionele responsive websites vanaf 750 euro. Het design past zich op ieder apparaat aan, of het nu je mobiele telefoon, tablet of pc is. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft. Men hoeft als gebruiker niet van links naar rechts te scrollen om bepaalde delen van de website te zien. Alle slideshows worden aangepast op het formaat van het apparaat dat de bezoeker van uw website gebruikt.

Woocommerce WordPress Webshops

Wij maken en responsive webshops in WordPress met eenvoudig Nederlandstalig beheersysteem vanaf 795 euro. Integratie van diverse populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en creditcards behoren tot de mogelijkheden. Ook telefonische betaalmogelijkheden, mister cash en afterpay kunnen in een webshop worden geïntegreerd. De webshops zijn uitgerust met het e-commerce systeem van WordPress: Woocommerce.

WordPress Affiliate Websites

Een affiliate website laten maken om een percentage of bedrag aan commissie te ontvangen is erg populair. Affiliate marketing is simpel gezegd reclame maken via een website voor een product of dienst. De bezoekers van de website bekijken de producten of diensten en zodra er op een artikel link wordt geklikt leidt deze naar de website van de aanbieder. Zodra de bezoeker daar een bestelling of ingaat op een actie ontvang je daarvoor een percentage of bedrag aan commissie. Als WordPress specialist maken wij affiliate websites, coupon websites en vergelijkingssites en cashback websites in WordPress.

Specialist in Marktplaats Websites

Door In Your Face Media kunt u een volledig ingerichte marktplaats laten maken in WordPress. Afhankelijk van jouwwensen kunnen wij een kant en klare oplossing bieden voor het realiseren van een marktplaats website. Wij helpen u graag bij het maken van een website zoals marktplaats. Ook kunnen we helpen bij het maken van een logo of complete huisstijl. Een compleet grafisch ontwerp voor de hele website is ook mogelijk. De vanaf prijs voor een marktplaats website is 2195 euro. Deze prijs is afhankelijk van de functionaliteiten die je wenst.

Wierookshop

Wij hebben een zeer goede ervaring met In your face media. De webshop die In your face media voor ons heeft gemaakt is boven onze verwachtingen. Erg mooie lay – out en een prettige klantvriendelijkheid. Tevens hebben wij onze linkbuilding aan In Your Face Media uitbesteed en dit resulteerde in een nummer 1 positie in Google. De samenwerking en het contact met In your face media was en is nog steeds erg goed, ondanks dat onze webshop allang is opgeleverd worden wij nog steeds met enthousiasme geholpen met vragen en problemen. Super service!!!

Recensie van: www.wijntjebestellen.nl

Onze website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. We wilden graag een geheel nieuwe „responsive” website en webshop met uitgebreide filtermogelijkheden, uitgebreide betaalmogelijkheden en een goede „look & feel”. Gedurende het proces van het opzetten en bijschaven van de nieuwe website hebben wij ervaren dat „responsive” niet alleen van toepassing was op de nieuwe site, maar ook op IYFM. Door voortschrijdend inzicht wilden we af en toe zaken net even anders gepresenteerd zien. Telkens weer paste IYFM zich aan als een kameleon en werden de aanpassingen snel en vakkundig uitgevoerd. Wat we ook als zeer prettig hebben ervaren is de snelheid waarmee er op vragen of kwesties werd gereageerd door IYFM. En het resultaat; dat mag er zijn!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvraagformulier