1. Home
  2. Online marketing
  3. Dolderman Advocaten

Webdesign Advocatenkantoor DLSA

Maatwerk WordPress Website

Diverse nummer 1 posities in Google.

Uitstekend converterende Google Ads campagne.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Het project in ’t kort

Webdesign Dolderman Advocaten

Vincent Dolderman studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na een (verkorte) opleiding aan de KMA heeft hij 3 jaar als officier-jurist bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Na zijn periode bij de defensie, heeft hij in 2004 de overstap gemaakt naar de (letselschade) advocatuur. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben bij een advocatenkantoor, verbond Vincent Dolderman zich in 2010 aan het Utrechtse advocatenkantoor AHL advocaten; tot december 2016 maakte hij onderdeel uit van de maatschap. Vanwege de grote groei van de letselschadepraktijk heeft Vincent Dolderman per 1 januari 2017 zijn eigen letselschade advocatenkantoor opgestart.

Vincent Dolderman liet in januari 2017 een compleet nieuwe website maken voor zijn letselschade advocatenkantoor. De domeinnaam doldermanletselschadeadvocaten.nl werd verkort naar dlsa.nl en er werd vervolgens vol ingezet op de zoekmachine optimalisatie van de website. Met goed gestructereerde content, een strategisch SEO plan en een ijzersterke linkbuilding campagne heeft DLSA uitgegroeid tot het grootste letselschade advocatenkantoor voor ambtenaren (politie, militair, veteraan) van Nederland.

Websites voor advocaten, accountants en zorgverleners.

In Your Face Media hielp dlsa.nl aan een nieuwe website, domeinnaam, hosting en zorgt voor de encryptie voor het verzenden van gegevens door middel van SSL.  Sinds 2013 hebben wij diverse websites gemaakt voor boekhouders, advocatenkantoren en zorgverleners. Bekijk ook de projecten van der Zwaard de website en online marketing voor advocaat-vanwegen.nl of bekijk het project Medicentraal waarvoor we de website, linkbuilding en optimalisatie mochten verzorgen.

Haal meer uit je website.

Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.