1. Home
 2. Webwinkel laten maken
Webshops die converteren

Webwinkel Laten Maken

Een responsive webshop is een webshop die zich aanpast aan het formaat scherm van de gebruiker. Tegenwoordig is een responsive webshop een echte must. Mobiel verkeer is al enige tijd het grootste deel van alle bezoekers van je website. Ook het mobiele koopgedrag is explosief gestegen de laatste jaren en daarom is een mobile first design uitermate belangrijk. Wij hebben sinds 2012 enkele honderden webshops gemaakt voor onze klanten. Bij In Your Face Media kun je altijd rekenen op uitstekende service en expertise als het gaat om een webshop, online marketing, (product)fotografie, techniek en razendsnelle hosting.

10 redenen om te kiezen voor onze webshops:

 • Wij maken een webshop die aansluit bij al je wensen.
 • Onze webshops zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel en doeltreffend.
 • Wij runnen zelf webshops en zijn ervaren e-commerce specialisten.
 • We hebben kennis van e-commerce systemen (Magento, WordPress, Shopify, Lightspeed)
 • Onze webshops zijn uitgerust met een Nederlandstalig systeem
 • Wij zorgen voor uitstekende service & advies, ook na de oplevering.
 • Wij bieden alle populaire betaalmethoden zoals iDeal & PayPal
 • Gratis 1 jaar domeinnaam, SSL en hosting.
 • Gratis online marketing analyse en vrijblijvend advies.
 • Wij verzorgen ook (360 graden) productfotografie voor webshops.

Prijs webwinkel laten maken

Wilt je een professionele webwinkel voor een aantrekkelijke prijs? dan bent je bij In Your Face Media aan het juiste adres. Wij maken een professionele webwinkels met een gebruiksvriendelijk CMS systeem en voegen tot 20 producten toe aan de winkel (of uploaden 1 kant-en-klare feed). Een professionele webwinkel laten maken kan zeer snel en je kunt de winkel onderhouden zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. Bij oplevering van de webwinkel krijg je een gratis uitleg & handleiding. Daardoor is de webshop nog eenvoudiger om te beheren. Ook zijn wij je na ieder project uitstekend van dienst en helpen je met al je vragen. Bekijk hier enkele webshops uit ons portfolio. Bij ons krijg je een professionele webshop inclusief iDeal, Paypal, Visa & Mastercard als betaalmogelijkheden.

Webwinkel keurmerk

Wij kunnen je webshop van een webwinkel keurmerk voorzien. Dit geeft extra vertrouwen bij jouw potentiële klanten. Onderzoek heeft uitgewezen dat webshops met een keurmerk meer verkopen dan webshops zonder keurmerk. Wij adviseren webwinkelkeur, een voordelig en professioneel keurmerk met eigen recensie module. Klanten kunnen via de recensie module automatisch worden uitgenodigd om een beoordeling achterlaten.

Webwinkel laten maken met CMS

In Your Face Media maakt en onderhoud webwinkels met gebruiksvriendelijk CMS. Wij bouwen webshops met Magento en Wordpess die fraai worden vormgegeven en goed geoptimaliseerd worden voor goede zoekmachine resultaten. Ook kunnen wij een strategisch plan maken om direct verkeer naar uw website te realiseren. Dat kan door goede resultaten tussen de organische zoekresultaten (onbetaald) en de betaalde zoekresultaten (via Google Adwords).

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

ZZP website laten maken

 • Mobielvriendelijke designs
 • Eigen huisstijlopties
 • Gratis zoekwoordenonderzoek

Meer over ZZP websites

_

MKB website laten maken

 • MKB websites in WordPress
 • Maatwerk designs
 • Geen extra kosten

Meer over MKB websites

_

WordPress website laten maken

 • Razendsnelle WordPress Website
 • Schitterend design (zie portfolio).
 • Snelle oplevering, direct online.

Meer over Wordpress websites

_

Webshop laten maken

 • WooCommerce webshop op maat.
 • Eenvoudig zelf te beheren webshop.
 • Incl. iDeal, Klarna, PayPal integratie.

Meer over webwinkel laten maken

_

Veiling website laten maken

 • Geautomatiseerd veilingsysteem.
 • Eenvoudig te optimaliseren.
 • Uitstekend zelf te beheren.

Meer over veiling websites

_

Advertentie website laten maken

 • Webshop integratie
 • Diverse talen mogelijk
 • Accountbeheer, berichtensysteem

Meer over Advertentie websites

Webshop Marketing

Een professionele webshop laten maken regelen wij goedkoop en vlot. Ook kunnen wij maandelijks onderhoud uitvoeren en zorgen dat de webwinkel up-to-date blijft qua techniek en inhoud. Webwinkel hoog in Google? kijk dan op onze SEO pagina en zorg voor goede posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Extra verkeer richting de webshop nodig? probeer zoekmachine adverteren met Google Adwords. Ons gratis zoekwoorden onderzoek geeft een duidelijk inzicht in de zoekwoorden waarop jouw doelgroep jouw webshop zoekt. Onze marketing specialisten kunnen u ondersteunen met zoekmachine optimalisatie, SEO en conversie optimalisatie.

Voordat je begint…

De prijs van een webshop is vaak een relatief kleine investering ten opzichte van de maandelijkse kosten die je kwijt bent aan online marketing. Voor een fysieke winkel betaal je huur, ben je geld kwijt aan personeel en heb je diverse andere overheadkosten. Op deze kosten kun je besparen met een webwinkel, maar je hebt dan nog geen enkele online zichtbaarheid, laat staan klanten. In het online winkellandschap concurreert men hevig met elkaar. Het is daarom des te belangrijker dat je voorafgaand aan de start goed onderzoek verricht naar de haalbaarheid van je plannen. Als je zichtbaar wilt zijn in Google Shopping moet je een budget vaststellen wat je maandelijks zou willen uitgeven. Ook organisch zoekmachine verkeer richting je webshop leiden kost de nodige tijd en inspanning. De eerste maanden zul je weinig merken van de progressie omdat je dan nog niet in de top 5 staat van Google met je webshop. Dit is de investeringsfase waarvan je de voordelen later pas zult merken (gratis zoekmachine verkeer). De online marketing werkzaamheden moeten maandelijks worden uitgevoerd om te verkopen en meer groei te kunnen realiseren. Wij helpen onze klanten graag om een rendabele campagne op te zetten en deze rendabel te houden. Ook kunnen we een goede inschatting maken van de kosten en baten. Daarnaast stellen we een gratis groeiplan op voor de webwinkel die wij voor je maken.

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Tarieven webshop laten maken

Prijs webwinkel laten maken

In Your Face Media biedt jou de kans om je online aanwezigheid op een professionele manier uit te breiden met een nieuwe webwinkel. Onze tarieven zijn uitermate scherp. De webwinkel vanafprijs begint bij €750-€1750 euro. Voor een uitgebreid project kun je rekenen op een prijs van ongeveer €3500. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om je wensen en doelen te begrijpen en een webshop op maat te creëren dat perfect aansluit bij je bedrijf. Voor een prijsopgave van een complex project kun je contact met ons opnemen. Laat In Your Face Media je volgende webwinkelproject realiseren!

01

Vanafprijs webwinkel laten maken

One product webshop of kleine shop tot 10 producten.

€750-€1750 / prijsindicatie project

02

Uitgebreide webwinkel laten maken

Webshops tot 50 producten of productfeeds.

€1750-€3500 / prijsindicatie project

03

Grote complexe webwinkel laten maken

Webshops met meer dan 100 producten of diverse productfeeds.

Vraag een offerte aan

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

Stappen

Een converterende website laten maken

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

Aan de slag

Stap 2

We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

Demo & feedback

Stap 3

Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

Oplevering & Nazorgfase

Stap 4

Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen webwinkel laten maken

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw onderneming kan betekenen.

Een webshop laten maken en laten onderhouden door IYFM behoort tot de mogelijkheden. Wij maken voorafgaand aan het onderhoud een back-up en testen na afloop of alles naar behoren werkt. Denk daarbij aan het testen van orders, formulieren en plugins. Voor een professionele webshop is professioneel webshop onderhoud een must. Het komt wel eens voor dat een update voor problemen zorgt en in dat geval zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de verkopen. Onderhoud bieden we aan vanaf 25 euro per maand. Het onderhoud voor eenvoudige webshops voeren we meestal per kwartaal uit. Grotere webshops raden we aan om voor maandelijks onderhoud te kiezen. De prijs voor het onderhoud van de gemiddelde webshop is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de webshop en bijkomende techniek. Ook kunnen intensieve werkzaamheden door de klant zorgen voor een grotere behoefte aan onderhoud. In zulke gevallen kan er ook worden gekozen voor service uren. Wij kunnen voor het bouwen van de webshop een inschatting maken voor het onderhoud en het aantal service uren.

Onze klanten kunnen een webshop laten maken die voldoet aan alle eisen en wensen en voldoet aan alle Google richtlijnen. Vervolgens is het belangrijk om je potentiele doelgroep te bereiken. In Your Face Media is Google Ads en Google Analytics gecertificeerd en kan succesvolle marketing campagnes verzorgen. Wij raden vrijwel iedere webshop aan om gebruik te maken van Google shopping, de e-commerce advertenties van Google met productafbeeldingen. Ook kunnen wij door middel van SEO teksten, content marketing en linkbuilding zorgen voor uitstekende organische resultaten in de zoekmachine.

Wij kunnen een webshop ontwerp maken. Meestal maken we na ontwerp naar voorbeeld voor de klant. We maken we een homepage en innerpage als demo en leggen dit ontwerp voor aan de klant. Na eventuele wijzigingen en goedkeuring leveren we het definitieve ontwerp op.

Ook kunnen we alles ontwerpen waar reclame op moet. Een kleine opsomming: huisstijlen, logoʼs, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, digitale nieuwsbrieven, briefpapier & visitekaartjes.

Wij zijn webwinkelkeur partner en kunnen de reviews en keurmerk integreren in je webshop. Hiermee zul je het vertrouwen van je klanten wekken en hierdoor zullen zij eerder een aankoop doen. Dit komt ten gunste van je advertentiekosten die met een hoger conversiepercentage lager zullen uitvallen.

webwinkel keurmerk

Een eenvoudige webshop laten maken kost tussen de €750 en €1750,- Een professionele webshop laten maken is altijd voordeliger, veiliger en sneller als je kiest voor een e-commerce specialist. Wij runnen onze eigen succesvolle webshop

Als wij je webdesign ontwerpen, dan kunnen we de website ook direct van content voorzien. Een standaard responsive website kunnen we van 10 pagina’s content voorzien. De content wordt geschreven en voor de zoekmachines geoptimaliseerd. Bij het schrijven van de content wordt er zowel rekening gehouden met de doelgroep als met het verwerken (en herhalen) van de juiste zoekwoorden in de tekst. De inhoud van je website is daarmee geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. Zijn er bepaalde punten die je graag terugziet in de content van je website? Laat het ons dan weten, zodat onze tekstschrijvers hier rekening mee kunnen houden!

Ja, het is zelfs aan te raden om op meerdere pagina’s te ranken. Echter, dienen de pagina’s wel op verschillende zoekwoorden te worden geoptimaliseerd.

Bij IYFM werken we met maandelijkse rapportages. Hierdoor krijg je een uitstekend beeld van wat we voor je uitvoeren en welke resultaten er behaald worden. Het is zeer belangrijk dat een linkbuilding expert je een goed beeld geeft van de resultaten. Zo weet je namelijk of je waar krijgt voor je geld.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041