Webshops die converteren

Webwinkel Laten Maken

Een responsive webshop is een webshop die zich aanpast aan het formaat scherm van de gebruiker. Tegenwoordig is een responsive webshop een echte must. Mobiel verkeer is al enige tijd het grootste deel van alle bezoekers van je website. Ook het mobiele koopgedrag is explosief gestegen de laatste jaren en daarom is een mobile first design uitermate belangrijk. Wij hebben sinds 2012 enkele honderden webshops gemaakt voor onze klanten. Bij In Your Face Media kun je altijd rekenen op uitstekende service en expertise als het gaat om een webshop, online marketing, (product)fotografie, techniek en razendsnelle hosting.

Vrijblijvende offerte ontvangen


  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  10 redenen om te kiezen voor onze webshops:

  • Wij maken een webshop die aansluit bij al je wensen.
  • Onze webshops zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook functioneel en doeltreffend.
  • Wij runnen zelf webshops en zijn ervaren e-commerce specialisten.
  • We kunnen overweg met diverse ecommerce systemen (Magento, WordPress, Shopify)
  • Onze webshops zijn uitgerust met een Nederlandstalig systeem
  • Wij zorgen voor uitstekende service & advies, ook na de oplevering.
  • Wij bieden alle populaire betaalmethoden zoals iDeal & PayPal
  • Gratis 1 jaar domeinnaam, SSL en hosting.
  • Gratis online marketing analyse en vrijblijvend advies.
  • Wij verzorgen ook (360 graden) productfotografie voor webshops.

  Prijs webshop laten maken

  Wilt je een professionele webwinkel voor een aantrekkelijke prijs? dan bent je bij In Your Face Media aan het juiste adres. Wij maken een professionele webwinkel al vanaf €795,- met gebruiksvriendelijk CMS systeem en voegen tot 20 producten toe aan de winkel (of uploaden 1 kant-en-klare feed). Een professionele webwinkel laten maken kan zeer snel en je kunt de winkel onderhouden zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. Bij oplevering van de webwinkel krijg je een gratis uitleg & handleiding. Daardoor is de webshop nog eenvoudiger om te beheren. Ook zijn wij je na ieder project uitstekend van dienst en helpen je met al je vragen. Bekijk hier enkele webshops uit ons portfolio. Bij ons krijg je een professionele webshop inclusief iDeal, Paypal, Visa & Mastercard als betaalmogelijkheden.

  Webwinkel keurmerk

  Wij kunnen je webshop van een webwinkel keurmerk voorzien. Dit geeft extra vertrouwen bij jouw potentiële klanten. Onderzoek heeft uitgewezen dat webshops met een keurmerk meer verkopen dan webshops zonder keurmerk. Wij adviseren webwinkelkeur, een voordelig en professioneel keurmerk met eigen recensie module. Klanten kunnen via de recensie module automatisch worden uitgenodigd om een beoordeling achterlaten.

  Webwinkel laten maken met CMS

  In Your Face Media maakt en onderhoud webwinkels met gebruiksvriendelijk CMS. Wij bouwen webshops met Magento en Wordpess die fraai worden vormgegeven en goed geoptimaliseerd worden voor goede zoekmachine resultaten. Ook kunnen wij een strategisch plan maken om direct verkeer naar uw website te realiseren. Dat kan door goede resultaten tussen de organische zoekresultaten (onbetaald) en de betaalde zoekresultaten (via Google Adwords).

  Webshop Marketing

  Een professionele webshop laten maken regelen wij goedkoop en vlot. Ook kunnen wij maandelijks onderhoud uitvoeren en zorgen dat de webwinkel up-to-date blijft qua techniek en inhoud. Webwinkel hoog in Google? kijk dan op onze SEO pagina en zorg voor goede posities in Google op belangrijke zoekwoorden. Extra verkeer richting de webshop nodig? probeer zoekmachine adverteren met Google Adwords. Ons gratis zoekwoorden onderzoek geeft een duidelijk inzicht in de zoekwoorden waarop jouw doelgroep jouw webshop zoekt. Onze marketing specialisten kunnen u ondersteunen met zoekmachine optimalisatie, SEO en conversie optimalisatie.

  Voordat je begint…

  De prijs van een webshop is vaak een relatief kleine investering ten opzichte van de maandelijkse kosten die je kwijt bent aan online marketing. Voor een fysieke winkel betaal je huur, ben je geld kwijt aan personeel en heb je diverse andere overheadkosten. Op deze kosten kun je besparen met een webwinkel, maar je hebt dan nog geen enkele online zichtbaarheid, laat staan klanten. In het online winkellandschap concurreert men hevig met elkaar. Het is daarom des te belangrijker dat je voorafgaand aan de start goed onderzoek verricht naar de haalbaarheid van je plannen. Als je zichtbaar wilt zijn in Google Shopping moet je een budget vaststellen wat je maandelijks zou willen uitgeven. Ook organisch zoekmachine verkeer richting je webshop leiden kost de nodige tijd en inspanning. De eerste maanden zul je weinig merken van de progressie omdat je dan nog niet in de top 5 staat van Google met je webshop. Dit is de investeringsfase waarvan je de voordelen later pas zult merken (gratis zoekmachine verkeer). De online marketing werkzaamheden moeten maandelijks worden uitgevoerd om te verkopen en meer groei te kunnen realiseren. Wij helpen onze klanten graag om een rendabele campagne op te zetten en deze rendabel te houden. Ook kunnen we een goede inschatting maken van de kosten en baten. Daarnaast stellen we een gratis groeiplan op voor de webwinkel die wij voor je maken.

  Zeer tevreden. Gebruiksvriendelijke, strakke webshop laten bouwen voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn het toppers in zowel SEO als SEA. Alles onder 1 dak. Super!
  – Bas R

  Neem vandaag nog contact op

  Neem vrijblijvend contact op

  Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

  Webshop tarieven

  Prijs webshop laten maken

  In Your Face Media biedt jou de kans om je online aanwezigheid op een professionele manier uit te breiden met een nieuwe webwinkel. Onze tarieven zijn uitermate scherp. Een webwinkel beginnen kan al vanaf 1750 euro. Voor een uitgebreid project kun je rekenen op een prijs van ongeveer 3500 euro. Ons team van experts werkt nauw samen met jou om je wensen en doelen te begrijpen en een webshop op maat te creëren dat perfect aansluit bij je bedrijf. Voor een prijsopgave van een complex project kun je contact met ons opnemen. Laat In Your Face Media je volgende webwinkelproject realiseren!

  01

  Vanafprijs Webshop

  One product webshop of kleine shop tot 10 producten.

  €1750 / prijsindicatie project

  02

  Uitgebreid e-commerce project

  Webshops tot 50 producten of productfeeds.

  €3500 / prijsindicatie project

  Eenvoudige
  Duidelijke prijzen

  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen & Strategie

  Stap 1

  We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

  Aan de slag

  Stap 2

  We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

  Gratis adviesgesprek

  Stap 1

  Verken uw mogelijkheden

  Ontdek perfecte oplossingen voor online marketing en webdesign, afgestemd op uw behoeften.

  Stap 2

  Stel uw strategie samen

  Personaliseer uw plan met onze experts om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

  Stap 3

  Start vandaag nog

  Klaar om uw online aanwezigheid te versterken? Vul het onderstaande formulier in om een offerte te ontvangen.

  Naam
  Beoordelingen

  Wat onze klanten zeggen

  Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

  Cases

  Bekijk onze recent opgeleverde projecten

  Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

  FAQ

  Veelgestelde vragen webwinkel laten maken

  Ontdek wat In Your Face Media voor jouw onderneming kan betekenen.

  Een webshop laten maken en laten onderhouden door IYFM behoort tot de mogelijkheden. Wij maken voorafgaand aan het onderhoud een back-up en testen na afloop of alles naar behoren werkt. Denk daarbij aan het testen van orders, formulieren en plugins. Voor een professionele webshop is professioneel webshop onderhoud een must. Het komt wel eens voor dat een update voor problemen zorgt en in dat geval zorgen wij ervoor dat dit niet ten koste gaat van de verkopen. Onderhoud bieden we aan vanaf 25 euro per maand. Het onderhoud voor eenvoudige webshops voeren we meestal per kwartaal uit. Grotere webshops raden we aan om voor maandelijks onderhoud te kiezen. De prijs voor het onderhoud van de gemiddelde webshop is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de webshop en bijkomende techniek. Ook kunnen intensieve werkzaamheden door de klant zorgen voor een grotere behoefte aan onderhoud. In zulke gevallen kan er ook worden gekozen voor service uren. Wij kunnen voor het bouwen van de webshop een inschatting maken voor het onderhoud en het aantal service uren.

  Onze klanten kunnen een webshop laten maken die voldoet aan alle eisen en wensen en voldoet aan alle Google richtlijnen. Vervolgens is het belangrijk om je potentiele doelgroep te bereiken. In Your Face Media is Google Ads en Google Analytics gecertificeerd en kan succesvolle marketing campagnes verzorgen. Wij raden vrijwel iedere webshop aan om gebruik te maken van Google shopping, de e-commerce advertenties van Google met productafbeeldingen. Ook kunnen wij door middel van SEO teksten, content marketing en linkbuilding zorgen voor uitstekende organische resultaten in de zoekmachine.

  Wij kunnen een webshop ontwerp maken. Meestal maken we na ontwerp naar voorbeeld voor de klant. We maken we een homepage en innerpage als demo en leggen dit ontwerp voor aan de klant. Na eventuele wijzigingen en goedkeuring leveren we het definitieve ontwerp op.

  Ook kunnen we alles ontwerpen waar reclame op moet. Een kleine opsomming: huisstijlen, logoʼs, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, digitale nieuwsbrieven, briefpapier & visitekaartjes.

  Wij zijn webwinkelkeur partner en kunnen de reviews en keurmerk integreren in je webshop. Hiermee zul je het vertrouwen van je klanten wekken en hierdoor zullen zij eerder een aankoop doen. Dit komt ten gunste van je advertentiekosten die met een hoger conversiepercentage lager zullen uitvallen.

  webwinkel keurmerk

  Een eenvoudige webshop laten maken kost €1750,- Een professionele webshop laten maken is altijd voordeliger, veiliger en sneller als je kiest voor een e-commerce specialist. Een webshop laten maken door studenten of een ZZP’er lijkt misschien voordelig door een mooie aanbieding of een lager uurtarief, maar vaak ben je daarmee niet goed geholpen. We hebben de afgelopen jaren diverse webshops opnieuw gemaakt voor klanten die een niet volledig werkende webshop voor minder dan €1000,- lieten maken.

  Als wij je webdesign ontwerpen, dan kunnen we de website ook direct van content voorzien. Een standaard responsive website kunnen we van 10 pagina’s content voorzien. De content wordt geschreven en voor de zoekmachines geoptimaliseerd. Bij het schrijven van de content wordt er zowel rekening gehouden met de doelgroep als met het verwerken (en herhalen) van de juiste zoekwoorden in de tekst. De inhoud van je website is daarmee geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. Zijn er bepaalde punten die je graag terugziet in de content van je website? Laat het ons dan weten, zodat onze tekstschrijvers hier rekening mee kunnen houden!

  Ja, het is zelfs aan te raden om op meerdere pagina’s te ranken. Echter, dienen de pagina’s wel op verschillende zoekwoorden te worden geoptimaliseerd.

  Bij IYFM werken we met maandelijkse rapportages. Hierdoor krijg je een uitstekend beeld van wat we voor je uitvoeren en welke resultaten er behaald worden. Het is zeer belangrijk dat een linkbuilding expert je een goed beeld geeft van de resultaten. Zo weet je namelijk of je waar krijgt voor je geld.

  Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

  Cases

  Hier zijn we trots op