1. Home
  2. Webshop
  3. Juwelia

Compleet e-commerce project

Complexe WooCommerce Webshop

Uitstekende converterende Google shopping campagne.

Product- & Modelfotografie

IJzersterke zoekmachine optimalisatie campagne.

Nummer 1 posities in Google dankzij linkbuilding

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Het project in ’t kort

Een juweel van een sieraden webshop

Het pareltje onder de ecommerce projecten van IYFM is Juwelia. Deze sieraden webshop tonen we als showcase en succesverhaal aan onze klanten. Het project begon eind 2019 met de webshop, zoekmachine optimalisatie, productfotografie en Google Shopping campagne. De webshop werd vanaf het begin uitstekend gevonden in de zoekmachine en de groei weten we ieder jaar weer te verdubbelen. De webshop draait op een razendsnelle dedicated webserver voor de ideale gebruikerservaring.

Succesvolle webshops

In Your Face Media hielp juwelia aan een schitterende webshop, razendsnelle hosting en topposities in Google op belangrijke zoekwoorden.  Sinds 2013 hebben wij diverse webshops gemaakt zoals smartshop smartific, kinderkleding webshop boutique sparkle of one-product webshop no pain tatoo. Bekijk ook de webshops the neon company en de affiliate webshop trendingwall. Interesse in een nieuwe of verbeterde webshop? Of wil je hoger in Google komen te staan met behulp van zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact op en zet vandaag nog de eerste stappen richting betere online resultaten.

Haal meer uit je website.

Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.