1. Home
 2. Linkbuilding
 3. Smartific

Online Smartshop Laten Maken

Smartshop webshop gemaakt met WooCommerce

Sterk geoptimaliseerde SEO teksten.

IJzersterke linkbuilding campagne.

Uitstekende weergave op mobiele apparaten

Razendsnelle webhosting op dedicated server.

Vrijblijvend contact opnemen


  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Het project in ’t kort

  Smartific – Webshop Laten Maken

  Smartific liet een webshop op maat maken door In Your Face Media. Deze online smartshop werd tevens geopitmaliseerd voor uitstekende zoekmachine resultaten. De webshop is on-page uitstekend geoptimaliseerd en dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne hebben we voor zoekwoorden als Dutch Dragons Truffels, Mushrocks Truffels, Atlantis magic truffels, Mexicana truffels, Feminized wietzaden, High hawaiians truffels, Atlantis truffels, Online Smartshop en Tampanensis truffels vrijwel allemaal nummer 1 positie in Google weten te behalen.

  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen

  Stap 1

  We noteren de doelstellingen een verzamelen voorbeelden. We gaan samen hardop nadenken. Vervolgens gieten we alles in logische volgorde in een projectplan. We maken een overzichtelijk document met daarin de campagne strategie. Daarna gaan we aan de slag met het project en zorgen we voor periodieke updates.

  Strategie & aanpak

  Stap 2

  Na het ontvangen van de input gaan we aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen. Na oplevering van de demo zorgen we voor een feedback ronde waarbij we eventuele aanpassingen noteren.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle wijzigingen slaan we de laatste fase van het project in. Daarin testen we de website uitgebreid en richten we zakelijke email accounts in.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens over. Ook is er de mogelijkheid om periodieke updates te laten uitvoeren en kunnen wij content toevoegen aan de website.

  Webshop laten maken

  In Your Face Media hielp Smartific aan een nieuwe webshop en zorgde voor topposities in Google op belangrijke zoekwoorden.  Sinds 2013 hebben wij diverse webshops gemaakt zoals sieraden webshop Juwelia, one-product-webshop No Pain Tatoo. Bekijk ook de gerealiseerde webshops van the neon company en de affiliate webshop trendingwall. Interesse in een nieuwe of verbeterde webshop? Of wil je meer rendement uit je online marketingcampagnes? Neem dan contact op en zet vandaag nog de eerste stappen richting betere resultaten.

  Haal meer uit je website.

  Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

  Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

  Vrijblijvend contact opnemen


   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   Bekijk meer cases

   Gerelateerde projecten

   Menu