Webdesign Amersfoort

WordPress website laten maken vanaf €1250

Een responsive 3 in 1 website (tablet, smartphone, p.c.) die zich aanpast aan het scherm van de gebruiker.

 • Uitstekende weergave op mobiele apparaten
 • Eenvoudig te beheren CMS
 • Gratis integratie van Google Analytics
 • Inclusief 10 geoptimaliseerde teksten
 • Gratis professionele afbeeldingen
 • Geen extra kosten voor simpele techniek

Vrijblijvende offerte ontvangen


  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Responsive website laten maken

  Een responsive website laten maken voor een scherpe prijs? In Your Face Media maakt professionele responsive websites en responsive webshops . Het design past zich op ieder apparaat aan, of het nu je mobiele telefoon, tablet of pc is. Het voordeel van een responsive website is dat op ieder apparaat de website herkenbaar blijft. Men hoeft als gebruiker niet van links naar rechts te scrollen om bepaalde delen van de website te zien. Alle slideshows worden aangepast op het formaat van het apparaat dat de bezoeker van uw website gebruikt.

  Voordelen responsive website laten maken

  De voordelen van een responsive website zijn duidelijk als je de onderstaande afbeeldingen bekijkt. Alles past binnen de breedte van het scherm en men hoeft met een mobiel apparaat alleen naar beneden te swipen om alle inhoud van de website te kunnen bekijken. Naast mobiele telefoons en tablets kunnen tegenwoordig ook e-readers, televisies en spelcomputers op internet worden aangesloten. Een apart ontwerp voor ieder apparaat is bijna niet haalbaar meer. Door een responsive website of responsive webshop te laten maken zorgt u voor een uitstekende gebruikerservaring op ieder apparaat.

  Zeer tevreden. Gebruiksvriendelijke, strakke webshop laten bouwen voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn het toppers in zowel SEO als SEA. Alles onder 1 dak. Super!
  – Bas R

  Neem vandaag nog contact op

  Neem vrijblijvend contact op

  Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

  Webdesign tarieven

  Prijs website laten maken

  01

  Eenvoudige Website

  Eenvoudige WordPress website op maat

  €1250 / prijsindicatie project

  02

  Geavanceerde Website

  Website met maatwerk techniek en speciale eisen & wensen

  €2500 / prijsindicatie project

  Eenvoudige
  Duidelijke prijzen

  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen & Strategie

  Stap 1

  We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

  Aan de slag

  Stap 2

  We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

  Gratis adviesgesprek

  Stap 1

  Verken uw mogelijkheden

  Ontdek perfecte oplossingen voor online marketing en webdesign, afgestemd op uw behoeften.

  Stap 2

  Stel uw strategie samen

  Personaliseer uw plan met onze experts om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

  Stap 3

  Start vandaag nog

  Klaar om uw online aanwezigheid te versterken? Vul het onderstaande formulier in om een offerte te ontvangen.

  Naam
  Beoordelingen

  Wat onze klanten zeggen

  Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

  Cases

  Bekijk onze recent opgeleverde projecten

  Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

  FAQ

  Veelgestelde vragen website laten maken

  Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

  Grafische vormgeving of beeldende vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en beeld.

  Als het grafische ontwerp klaar is en de opdrachtgever heeft de factuur betaald, zijn de rechten van het grafische design voor de opdrachtgever. Dit houdt in dat dat de eigenaar onbeperkt gebruikersrecht heeft.

  In principe kunnen we alles ontwerpen waar reclame op moet. Hieronder een kleine opsomming.

  huisstijlen, logoʼs, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, digitale nieuwsbrieven, briefpapier, digitale visitekaartjes, normale visitekaartjes en nog veel meer.

  Jazeker! Wij kunnen alles uit handen nemen als je dat wilt. Wij hebben goede contacten met verschillenden drukkerijen. Om deze reden zal het drukwerk altijd netjes en voor een scherpe prijs worden opgeleverd.

  Voordat we een ontwerp kunnen maken, willen we graag een goed beeld van het bedrijf. Zo zijn we in staat om een passend ontwerp te realiseren. Onderstaande webdesign vragenlijst helpt ons om een goed beeld te vormen van je bedrijf.

  • Wat voor diensten of producten biedt het bedrijf aan?
  • Wat is de doelgroep?
  • Wat is het doel van het bedrijf?
  • Hoe ziet de structuur van het bedrijf eruit?

  Als je bezoekers op je website wilt, is het verstandig om ook aan online marketing te doen. Bij In Your Face Media bieden we ook online marketing aan in de vorm van SEO (Search Engine Optimization). Wij hebben dan ook een vragenlijst over online marketing voor je opgesteld.

  • Ben je bekend met SEO?
  • Ben je van plan om in online marketing te investeren?
  • Wil je SEO zelf oppakken en zoja heb je hier ondersteuning bij nodig?
  • Wil je SEO compleet uitbesteden?
  • Ben je van plan om gebruik te maken van Google Ads.

  Het is niet mogelijk om een website in elkaar te zetten die direct op de eerste pagina van Google staat als men op concurrerende zoektermen zoekt. Echter, zullen wij tijdens het ontwerpen van je website wel rekening houden met de zoekmachines. De basis is dus geoptimaliseerd, waardoor je redelijk snel kunt ranken in Google.

  Wil je alles uit je website halen en dus zo snel mogelijk goed gevonden worden in de zoekmachines? Dan is het mogelijk om een SEO-campagne door IYFM te laten verzorgen. SEO staat voor Search Engine Optimization. Wij hebben al veel bedrijven aan topposities in de Google zoekresultaten kunnen helpen.

  Als wij je webdesign ontwerpen, dan kunnen we de website ook direct van content voorzien. Een standaard responsive website kunnen we van 10 pagina’s content voorzien. De content wordt geschreven door onze copywriter met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Bij het schrijven van de content wordt er zowel rekening gehouden met de doelgroep als met de zoekmachines. Hierdoor is deze content goed voor je ranking in de zoekmachines, maar ook voor je conversie ratio. Zijn er bepaalde punten die je graag terugziet in de content van je website? Laat het ons dan weten, zodat onze copywriters hier rekening mee kunnen houden!

  Als wij een webdesign voor je maken is het mogelijk om verschillende mailadressen aan te maken met jouw domeinnaam. Zo krijg je een mailadres zoals info@domein.nl. Hierdoor kunnen zowel jij als je medewerkers een professioneel e-mailadres gebruiken om klanten en zakenpartners te mailen.

  Als wij een webdesign voor je maken, zullen we Google Analytics ook voor je integreren. Op basis van je content, selecteren wij geschikte foto’s voor de website. Ook kun je als klant besluiten om zelf foto’s te zoeken op Adobe Stock. Wij kunnen deze aankopen en plaatsen.

  Als we een goed beeld van het bedrijf hebben, is het belangrijk dat je wensen goed in kaart gebracht worden. Hiervoor kunnen we onderstaande webdesign vragenlijst gebruiken. Wanneer je al een goed beeld van je wensen hebt, hoef je deze lijst uiteraard niet per se in te vullen.

  • Wat is de reden dat jullie een nieuwe website laat realiseren?
  • Wat is de boodschap van de website?
  • Wat wordt er van de bezoeker verwacht?
  • Waar moet de website aan voldoen?
  • Zijn er bepaalde functies die niet mogen ontbreken?
  • Zijn er pagina’s die je zelf wilt bijwerken?
  • Wil je vacatures op de website plaatsen?
  • Moet er een portfolio pagina aanwezig zijn?
  • Heb je al een huisstijl?
  • Hoeveel pagina’s verwacht je nodig te hebben?
  • Voorzie je de website zelf van content of wil je graag dat wij dit onderdeel verzorgen?
  • Wie zal er verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van de website?
  • Moeten wij de hosting voor je website verzorgen?

  Heb je de webdesign vragenlijst ingevuld? Mail de vragenlijst dan gerust naar ons. Wij weten dan wat voor verwachtingen je van je nieuwe website hebt. Wij gaan vervolgens graag voor je aan de slag om de perfecte website te realiseren voor jouw bedrijf. Heb je zelf nog vragen over onze mogelijkheden? Neem ook dan gerust contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we de mogelijkheden graag met je door.

  Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

  Cases

  Hier zijn we trots op