1. Home
 2. Webshop
 3. Rep en Roer

SEO voor webshop Rep en Roer

Uitstekend geoptimaliseerde webshop.

Sterk converterende Google ads campagne.

IJzersterke linkbuilding campagne.

Diverse belangrijke nummer 1 posities

Vrijblijvend contact opnemen


  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Het project in ’t kort

  Rep en Roer – Webshop SEO

  De webshop van Rep en Roer staat dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne op nummer 1 op de belangrijkste zoekopdrachten binnen haar branche. Musicals voor groep 8 zijn razend populair en er zijn diverse aanbieders. Dankzij In Your Face Media is Rep en Roer marktleider geworden. De volgende zoekopdrachten staan allemaal in de top 3 van Google: basisschool musical, school musicals, groep 8 musical, musical groep 8, Kerstmusical, school musical, kindermusicals, eindmusical groep 8, afscheidsmusical. In totaal zijn deze zoekwoorden goed voor gemiddeld 1700 zoekopdrachten per maand.

  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen

  Stap 1

  We noteren de doelstellingen een verzamelen voorbeelden. We gaan samen hardop nadenken. Vervolgens gieten we alles in logische volgorde in een projectplan. We maken een overzichtelijk document met daarin de campagne strategie. Daarna gaan we aan de slag met het project en zorgen we voor periodieke updates.

  Strategie & aanpak

  Stap 2

  Na het ontvangen van de input gaan we aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen. Na oplevering van de demo zorgen we voor een feedback ronde waarbij we eventuele aanpassingen noteren.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle wijzigingen slaan we de laatste fase van het project in. Daarin testen we de website uitgebreid en richten we zakelijke email accounts in.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens over. Ook is er de mogelijkheid om periodieke updates te laten uitvoeren en kunnen wij content toevoegen aan de website.

  Succesvolle SEO voor webshops

  In Your Face Media hielp rep en roer aan geweldige SEO resultaten voor de webshop. Sinds 2013 hebben wij diverse webshops gemaakt en hoog in Google gepositioneerd. Enkele voorbeelden zijn smartshop smartific, one-product webshop no pain tatoo en the neon company. Bekijk ook de SEO resultaten van trendingwall. Interesse in een nieuwe of verbeterde webshop? Of wil je hoger in Google komen te staan met behulp van zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact op en zet vandaag nog de eerste stappen richting betere online resultaten.

  Haal meer uit je website.

  Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

  Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

  Vrijblijvend contact opnemen


   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   Bekijk meer cases

   Gerelateerde projecten

   Menu