1. Home
  2. Webshop
  3. The Neon Company

Neon Company Webshop

Fraaie webshops geheel volgens ontwerp opgeleverd

WordPress webshops in 6 verschillende talen

Uitstekende weergave op mobiele apparaten

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Het project in ’t kort

Neon Webshop Laten Maken

The Neon Company liet gloednieuwe webshop op maat maken door In Your Face Media. Deze internationale webshop gaat in 8 talen in diverse landen maatwerk neon signs leveren. De voorgaande webshop van The Neon Company was traag en verouderd en technisch niet meer actueel. De nieuwe webshop is gemoderniseerd, heeft een stralend design en werkt vele malen sneller dan de voorgaande versie. De webshop zal draaien op een razendsnelle dedicated webserver voor optimale prestaties. Na oplevering van de webshop zullen we deze optimaliseren voor nummer 1 posities in Google.

webwinkel laten maken

Webshop laten maken?

In Your Face Media hielp The Neon Company aan een nieuwe webshop en zorgde ervoor dat de webshop in verschillende talen en in verschillende landen live kon gaan.  Sinds 2013 hebben wij diverse webshops gemaakt zoals sieraden webshop Juwelia, smartshop smartific. Bekijk ook de webshops the neon company en de affiliate webshop trendingwall. Ook behaalden we uitstekende resultaten voor websites als Dolderman Letselschade Advocaten, binnen verkoop ondersteuning en boekhouder en wij doen de rest.

Haal meer uit je website.

Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.