Websites & webshops die converteren

Linkbuilding specialist Amersfoort

Linkbuilding, je ontkomt er niet meer aan als je wilt dat andere mensen je website weten te vinden via zoekopdrachten in Google. In Your Face Media is linkbuilding specialist en zorgt ervoor dat websites en webshops hoog scoren in Google. Wij hebben voor diverse klanten topposities weten te bereiken in de zoekmachines. Deze klanten ondervinden dagelijks de voordelen van nieuwe klanten die in eerste instantie als bezoeker op hun website terecht kwamen via Google.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

Naam

WordPress SEO specialist

In Your Face Media is een SEO bureau uit Amersfoort waar de klant centraal staat. Groot of klein project, voor vrijwel ieder budget kunnen wij onze klanten een passende aanbieding doen. Dit is voor veel klanten in de opstartfase erg belangrijk. Om de investeringen die zij doen langzaam terug te kunnen verdienen zorgen we voor een SEO strategie die op de kortere termijn al impact kan hebben.

Linkbuilding voorbeeld

Dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne voor de webshop is buitenverlichtingzaak.nl nu de meest bezochte webshops op het gebied van buitenverlichting. De webshop staat praktisch op alle belangrijke zoektermen op nummer 1 en draait nu 10 keer meer omzet dan voor de campagne gestart werd.

Waarom zoekmachine optimalisatie door IYFM?

  • Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie
  • Wij zijn Google Analytics & Google Adwords gecertificeerd
  • Wij geven concreet advies en komen met een strategisch marketingplan.
  • Begeleiding vanaf het begin tot aan topposities in Google.
  • We beginnen altijd met een gratis zoekwoorden onderzoek en adviesrapport.

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat uw hele website op de juiste manier is geoptimaliseerd. Alle pagina’s op uw website krijgen een doelstelling in Google zoals hoog scoren op bepaalde zoekwoorden. Door de juiste strategie kunt u efficiënt uw doel bereiken met uw website of webshop. Belangrijk werk is de voorbereiding, want als uw website niet goed geoptimaliseerd is kan linkbuilding u ook niet op de gewenste plek in de zoekmachine brengen.

On page zoekmachine optimalisatie

De teksten dienen de juiste woorden te bevatten, de woorden waar u de website op gevonden wilt laten worden. Ook is het belangrijk deze woorden in de headings, menu’s en overige links te laten terug komen. Pas als alles klopt dient er aan linkbuilding te worden gedaan om de website hoger in de zoekresultaten terecht te laten komen tussen de organische resultaten. Nieuwe websites komen vaak niet direct hoog in Google te staan tussen de organische zoekresultaten. Voor ondernemers die direct resultaat willen zien kan adverteren met Google Adwords zorgen voor de eerste klanten.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Als een site nieuw is, dan is het zaak van tevoren goed vast te stellen wat de zoekmachine optimalisatie doelen van de website zijn. Voor welke zoekwoorden wilt u dat uw website verschijnt in de zoekmachine? Wat is het uiteindelijke doel van de website? Informeren of verkopen? Na een analyse worden steekwoorden bepaald waarna de sitestructuur er ‘omheen’ gebouwd wordt. Zo ontstaat een site die zoekmachine vriendelijk is. Bij een bestaande site wordt een analyse gedaan door een SEO-expert, die de site zal doorlichten in zo’n vijf uur. Naar aanleiding van dit rapport zal de website aangepast worden, afhankelijk van de hoeveelheid zal dit zo’n vier tot acht uur in beslag nemen. Uiteindelijk, door te monitoren met Google webmaster tools en Google Analytics, te zien hoe de website geïndexeerd is (en waar nodig crawlfouten weg te werken), waar bezoekers vandaan komen, hoe ze zich gedragen op de website, is het zaak de website te blijven aanpassen tot de SEO-doelen bereikt zijn.

Zeer tevreden. Gebruiksvriendelijke, strakke webshop laten bouwen voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn het toppers in zowel SEO als SEA. Alles onder 1 dak. Super!
– Bas R

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Tarieven linkbuilding

Linkbuilding prijsoverzicht

01

Linkbuilding L

120 links per jaar. Minimale looptijd 6 maanden.

€150 / Prijsindicatie per maand

02

Linkbuilding XL

240 links per jaar. Minimale looptijd 6 maanden.

€300 / Prijsindicatie per maand

03

Linkbuilding XXL

360 links per jaar. Minimale looptijd 6 maanden.

€450 / Prijsindicatie per maand

Eenvoudige
Duidelijke prijzen

STAPPEN

Een succesvolle SEO campagne

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

Aan de slag

Stap 2

We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

Feedback

Stap 3

Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

Actief monitoren en verbeteren

Stap 4

Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Verken uw mogelijkheden

Ontdek perfecte oplossingen voor online marketing en webdesign, afgestemd op uw behoeften.

Stap 2

Stel uw strategie samen

Personaliseer uw plan met onze experts om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

Stap 3

Start vandaag nog

Klaar om uw online aanwezigheid te versterken? Vul het onderstaande formulier in om een offerte te ontvangen.

Naam
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen linkbuilding

Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Als je het uiterste uit je webshop of website wil halen en je hebt niet alle kennis in huis, dan is het belangrijk om een linkbuilding specialist in te schakelen. Iedereen maakt wel eens gebruik van Google of een andere zoekmachine. Wanneer je niet goed vindbaar bent in de zoekmachines, dan laat je dus kansen liggen. Het merendeel van de bezoekers van je website zal met een goede SEO strategie afkomstig zijn van Google en andere zoekmachines.

Als eigenaar van een website of webshop kun je zelf alvast het een en ander aan SEO doen. Echter, dien je over een breed netwerk en voldoende vakkennis te beschikken om de beste resultaten te behalen. Bij linkbuilding moeten er niet alleen maandelijks backlinks gecreëerd worden, maar deze links moeten ook kwalitatief en relevant zijn. Bovendien moet de anchor text kloppen. Ook het schrijven van kwalitatieve SEO content kan een uitdaging vormen.

IYFM is al een lange tijd actief als SEO specialist. Wij blijven ons ontwikkelen en blijven onze kennis updaten. De zoekmachines veranderen immers ook. Wij houden de laatste richtlijnen en updates van de Google zoekmachine altijd nauwlettend in de gaten. Technieken die in het verleden zeer efficiënt waren om een hogere ranking te behalen, werken tegenwoordig niet of nauwelijks meer. Dat is waar veel mensen de fout ingaan met SEO. Bij IYFM werken we altijd met moderne en efficiënte technieken.

Jazeker, na afloop van het proces krijg krijg je een rapport can de geplaatste backlinks.

De gemiddelde ondernemer heeft het al erg druk en heeft niet de tijd om zelf zijn website te optimaliseren. Bovendien moet je ook verstand hebben van zoekmachine optimalisatie om je website technisch te optimaliseren. Ook het schrijven van professionele SEO content kan een uitdaging vormen als je besluit om zelf de SEO van je website te verzorgen. Ook het creëren van backlinks is niet zo eenvoudig wanneer je geen contact hebt met een of meerdere online marketingbureaus of een groot aantal webmasters. Tot slot gebruikt de gemiddelde SEO specialist ook professionele tools die een hoop geld kosten. Kortom: het kan een uitdaging zijn om je eigen SEO te verzorgen!

Gelukkig heb je de mogelijkheid om de zoekmachine optimalisatie van jouw website uit te besteden aan een expert als IYFM. Hierdoor kun jij er gerust op zijn dat de online vindbaarheid van je bedrijf zal toenemen.

Nee. Een campagne duurt bij ons minimaal 3 maanden. Die korte campagnes bieden we vaak aan om te laten zien dat wij snel voor goede resultaten kunnen zorgen. In onze linkbuilding analyse zorgen wij dat relevante zoekwoorden met een goed zoekvolume vastgesteld worden (vaak in overleg met de klant). Vervolgens stellen we aan de hand van een linkbuilding strategie vast hoe wij top 10 posities in Google willen bereiken. Daarna plannen we in hoe we deze positie op lange termijn behouden of zelfs nog kunnen verbeteren. Om ons werk transparant te houden vermelden wij in een rapport het aantal verkregen links, het aantal aangevraagde links en de posities van de zoekwoorden in Google.

Een linkbuilding campagne dient een continu proces te zijn van je online marketing activiteiten. Als je stopt met linkbuilden zullen je posities op den duur verzwakken. Het opbouwen van links richting je website dient geleidelijk aan te gebeuren. Alleen door geleidelijk aan het aantal links richting je website op te bouwen kun je hoger in Google komen. Een website die net live is gegaan moet geleidelijk aan beginnen met het opbouwen van een goed link profiel. Daarbij gaat het om links die relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit binnen Google zijn belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk om links met de juiste ankerteksten binnen te halen. Dit zorgt er voor dat bepaalde pagina’s op bepaalde zoekwoorden beter vindbaar zijn. Ook is de inhoud van de landingspagina is belangrijk. Deze dient goed aan te sluiten bij de inkomende links en de zoekwoorden moeten voldoende gebruikt worden.

Met onze linkbuilding tactieken kom je hoger in Google. Door linkbuilding uit te besteden aan een specialist ben je er zeker van dat jouw website niet bestraft zal worden tijdens een Google algoritme update. Nieuwe websites raden wij aan om rustig links op te bouwen. Wij zorgen door middel van een mix strategie voor lokale links, directory links, website links en blog links. Wij behalen tijdens iedere campagne resultaten in de top 3 van Google voor onze klanten. Websites die alleen links nodig kunnen maatwerk linkbuilding aanvragen. Het gaat daarbij om links die worden aangevraagd bij webmasters.

Als je ervoor kiest om je SEO adviesrapport dan kun je zeker zijn van een effectieve strategie. Wij kunnen je website compleet analyseren om een beeld te krijgen van alle technische factoren die nog geoptimaliseerd moeten worden. Daarnaast kunnen we je website of webshop voorzien van goed geoptimaliseerde teksten en verbeteringen aanbrengen in de sitestructuur. Zo draagt je nieuwe content niet alleen bij aan meer bezoekers, maar leidt de content ook tot een hoger conversiepercentage. Vervolgens kan onze linkbuilding specialist aan de slag met het vervoveren van nummer 1 posities in Google.

Onze SEO schrijvers kunnen dit werk uit handen nemen. Echter kun je zelf ook teksten aanleveren. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat de teksten geoptimaliseerd worden voor de zoekmachine.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!