1. Home
 2. Online Marketing Amersfoort
Online Marketing Specialist In Your Face Media

Online Marketing Amersfoort

De vraag is eigenlijk niet eens meer of je online marketing tegenwoordig nodig hebt, maar welke vormen van online marketing geschikt zijn voor jouw onderneming. Bij In Your Face Media zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en deze bovenaan in Google te zetten.

 • Scherpe tarieven, wij werken snel en efficient. Bij ons zul je minder betalen voor meer resultaat
 • Snelle resultaten, wij focussen alleen op de resultaten die wat opleveren
 • Uitstekend rendement, wij houden alle statistieken bij en rapporteren de voortgang van je campagne

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.

Naam

Onze online marketing oplossingen

 • Komen inclusief on-page & off-page optimalisatie advies
 • Zorgen voor meer zoekmachine bezoekers die klant worden
 • Zorgen voor stabiele resultaten in de zoekmachine
 • Bezorgen jou meer leads dankzij conversie optimalisatie
 • Zorgen nu ook voor resultaat d.m.v. social media, remarketing campagnes

Online marketing doelstellingen

Bij online marketing draait het om het behalen van belangrijke online marketing doelstellingen. Het kan daarbij gaan om het genereren van meer bezoekers, meer bruikbare leads of het verhogen van de naamsbekendheid. Wij richten ons bij online marketing op het verbeteren van zoekmachine resultaten. Dit kan met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding. Websites die meer rendement uit hun bezoekersaantallen willen behalen kunnen wij van dienst zijn met conversie optimalisatie. Wij zijn Analytics en Adwords gecertificeerd en kunnen alle gegevens van je bezoekers verzamelen voor een doelgerichte marketing campagne.

On-page optimalisatie

Een onderdeel van zoekmachine optimalisatie is on-page optimalisatie. Elke pagina zal tijdens dit proces zo optimaal mogelijk worden ingedeeld. Ook moeten de pagina’s goed te begrijpen zijn voor de zoekmachines. Jouw website wordt geïndexeerd door Google en beoordeeld op de inhoud en structuur. Als de website geoptimaliseerd is, zal deze eenvoudiger hoog scoren op belangrijke zoekwoorden. Zodra de website geoptimaliseerd is voor de zoekwoorden waarop verschillende pagina’s gevonden dienen te worden kan door middel van linkbuilding de positie in Google sterk worden verbeterd. Wij zorgen voor top 10 posities in Google met content marketing en linkbuilding.

Off-page optimalisatie

Off-page optimalisatie is een verzamelwoord voor het vindbaar maken van een website op lokale zoektermen, het promoten van een website via blogs, fora, directories en advertenties en het verhogen van de populariteit in Google. Een van de belangrijkste onderdelen is linkbuilding, een onderdeel dat na on page optimalisatie in beeld komt. Tijdens on page optimalisatie is de website geoptimaliseerd voor de juiste zoekwoorden. De verschillende pagina’s kunnen zullen nu beter gevonden worden op belangrijke zoekwoorden. De zoekwoorden worden (bijvoorbeeld) in Google ingetypt en de resultaten zullen direct duidelijk worden. Vaak is de conclusie dat er nog werk gedaan moet worden voor een top 10 positie in Google. Om de pagina van pagina 10 naar een pagina 1 in Google te krijgen zijn relevante links nodig op externe websites.

Online Marketing Met Ads

Google Ads is het advertentie systeem van Google. De betaalde resultaten zijn vaak van bedrijven en winkels die producten of diensten op hun website aanbieden. Na on-page optimalisatie kan ook zoekmachine adverteren ingezet worden om succesvolle leads te genereren. Zoekwoorden kunnen ingekocht worden bij Google en advertenties verschijnen op lokaal of landelijk niveau in Google. Per dagdeel adverteren behoort tot de mogelijkheden en een dagbudget kan ook ingesteld worden. Ideaal voor lokale ondernemingen om binnen de regio met een vooraf vastgesteld budget nieuwe klanten te werven.

Wat wij bieden

Onze Specialismen

_

SEO Specialist

 • Opvallende weergave in Google.
 • Optimale website categorisatie.
 • Een goede SEO strategie.

Meer over seo specialist

_

Linkbuilding specialist

 • Strategische linkpartnerships
 • Rankings boosten
 • Bewezen Google topresultaten

Meer over linkbuilding specialist

_

On-page optimalisatie

 • Titels optimaliseren
 • Content verbeteren
 • Laadtijden versnellen

Meer over On-page optimalisatie

_

Off-page optimalisatie

 • Backlinks verwerven
 • Sociale media benutten
 • Reputatie beheren

Meer over Off-page optimalisatie

_

Conversie optimalisatie

 • A/B-testen implementeren
 • CTA’s optimaliseren
 • Gebruikersgedrag analyseren

Meer over Conversie optimalisatie

_

Landingspagina

 • Overzichtelijk ontwerp
 • Duidelijke call-to-actions
 • Conversie optimaliseren

Meer over landingspagina

Neem vandaag nog contact op

Neem vrijblijvend contact op

Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Stappen

Een succesvolle SEO campagne

Doelstellingen & Strategie

Stap 1

We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

Aan de slag

Stap 2

We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

Feedback

Stap 3

Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

Actief monitoren en verbeteren

Stap 4

Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

Gratis adviesgesprek

Stap 1

Neem contact op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of oplossingen die wij kunnen bieden voor uw project. We komen graag met concrete voorbeelden voor jouw project.

Stap 2

Klaar voor de start?

Bevallen de voorstellen en voorbeelden? Laten we dan aan de slag gaan. Wij maken een projectplan en leveren websites en webshops gemiddeld binnen 3-4 weken op.

Stap 3

Succesvol online

Met een goed geoptimaliseerde website, snelle laadtijden en mooi & effectief design ben je direct goed op weg. Of het nu gaat om een nieuwe of vernieuwde website.

Naam
Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

FAQ

Veelgestelde vragen online marketing

Ontdek wat InYourFaceMedia voor uw bedrijf kan betekenen.

Jazeker. Linkbuidling is interessant voor vrijwel alle websites en webshops en is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit komt omdat jouw organische positie in Google voor 70% bepaalt wordt door verwijzingen van andere websites. Door backlinking kun je op die manier een hogere positie behalen in Google, waardoor je uiteindelijk meer bezoekers zult krijgen op jouw website.

Hier zijn enkele redenen waarom linkbuilding interessant kan zijn voor jouw website of webshop:

 • Verbetering van de zoekmachineposities: De kwaliteit en hoeveelheid inkomende links naar je website kunnen bijdragen aan je positie in de zoekmachine, vooral Google. Zoekmachines beschouwen inkomende links als aanbevelingen van andere websites en belonen websites met hoogwaardige inkomende links met een betere positie.
 • Verbetering van de domeinautoriteit: Een groter aantal inkomende links kan de domeinautoriteit van je website of shop verhogen, wat op zijn beurt je zoekmachine posities verbetert. Domeinautoriteit is een maatstaf voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van je website en wordt bepaald door veel factoren, waaronder de kwaliteit en hoeveelheid inkomende links.
 • Verbetering van verwijzingsverkeer. Inkomende links kunnen ook leiden tot meer verwijzingen naar je website, waardoor je automatisch meer bezoekers krijgt. Het verkeer dat je via verwijzingen ontvangt, is meestal van hogere kwaliteit dan verkeer via andere bronnen, omdat gebruikers al zijn geïnteresseerd in het onderwerp waarop jouw website zich richt.
 • Verbetering van je online zichtbaarheid: Linkbuilding kan ook helpen om je website beter zichtbaar te maken op internet en uw merk te versterken. Wanneer uw website gelinkt is vanuit hoogwaardige en relevante websites, verhoogt dit uw online zichtbaarheid en versterkt het uw reputatie en autoriteit in uw branche.

Het is echter belangrijk op te merken dat linkbuilding een continu proces is en een tijdrovende inspanning. De kwaliteit van de links die je verkrijgt is even belangrijk is als de hoeveelheid. Het is belangrijk om een gezonde en linkprofiel op te bouwen. Met de hulp van In Your Face Media zul je altijd topposities bereiken. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en talloze klanten geholpen aan nummer 1 posities in Google. Neem contact met ons op voor succesvolle zoekmachine marketing en een ijzersterke linkbuilding campagne.

Google Shopping is een platform van Google waar webshop eigenaren hun producten kunnen aanbieden. De producten worden met prijs en afbeelding in de zoekresultaten van Google weergegeven. Webshops betalen slechts wanneer gebruikers op hun productadvertentie klikken. Gebruikers kunnen producten vergelijken, prijzen vergelijken en productinformatie bekijken voordat ze beslissen om het product te kopen.

Webshop eigenaren kunnen zich aanmelden voor Google Shopping en hun productfeed uploaden, waarin ze de productinformatie, afbeeldingen en prijzen van hun producten opgeven. Deze informatie wordt vervolgens getoond in Google Shopping, zodat gebruikers de producten kunnen bekijken en vergelijken. Webshop eigenaren kunnen ook gerichte advertenties maken voor hun producten op basis van demografische gegevens van gebruikers en hun zoekgeschiedenis.

Google Shopping is een waardevol platform voor zowel consumenten als  webshop eigenaren. Het maakt online winkelen gemakkelijker en toegankelijker, waardoor consumenten de producten en informatie die ze zoeken snel en efficiënt kunnen vinden. In Your Face Media helpt webshops bij het opzetten van winstgevende Google Shopping campagnes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Er diverse redenen om een Google Ads campagne te beginnen.

 • Met Google Ads kun je bereiken wie je wilt, wanneer je wilt. Je kunt gericht adverteren op basis van locatie, zoekwoorden, tijden, apparaten en andere factoren.
 • Flexibiliteit: Je kunt elke keer wanneer je wilt wijzigingen aanbrengen in je campagne, zoals het bijwerken van budgetten, zoekwoorden, teksten, afbeeldingen en een rendement op investering instellen om de winstgevendheid van je campagnes te bewaken.
 • Meetbaarheid: Google Ads biedt uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden, waarmee je de prestaties van je campagne kunt meten en verbeteren.
 • Snelle resultaten: Met Google Ads kun je binnen enkele uren of dagen resultaten zien. Je kunt je doelgroep snel bereiken en interactie aangaan met hen.
 • Kosteneffectiviteit: Je betaalt alleen wanneer iemand op je advertentie klikt en naar je website gaat. Dit betekent dat je niet hoeft te betalen voor vertoningen die niet leiden tot actie.
 • Verschillende formaten: Google Ads biedt verschillende formaten voor online adverteren, waaronder zoekresultaten, display-advertenties en video-advertenties.
 • Concurrentievoordeel: Google Ads geeft je de mogelijkheid om bovenaan de zoekresultaten te staan en de aandacht te trekken van potentiële klanten die op zoek zijn naar producten of diensten die jij aanbiedt.

In het algemeen biedt Google Ads een krachtige manier om je bedrijf te ondersteunen en meer bekendheid en verkoop te genereren.

In bijna alle gevallen is dit het geval.

Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

Team

Ontmoet onze deskundigen

Alex Smit

Linkbuilding specialist

085-0240041

Frederique

Social Media Expert

085-0240041

Bart Hermans

Sales and Account manager

085-0240041

Peter Meijer

SEO & WordPress specialist

085-0240041