Websites die converteren

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een proces waarbij je ervoor zorgt dat alles op je website optimaal is ingericht. Het doel van een website is bijvoorbeeld de bezoeker een bepaalde handeling uit laten uitvoeren. Contact opnemen, inschrijven voor de nieuwsbrief of een aankoop doen in de webshop. Bij conversie optimalisatie. In Your Face Media is gespecialiseerd in conversie optimalisatie, wij zorgen dat we pagina’s verbeteren door middel van het:

 • Analyseren van de Google Analytics statistieken.
 • Uitvoeren van pagina analyses.
 • Rapporteren van verbeteringen aan de klant.
 • Verbeteren van pagina’s met een hoog exit percentage.
 • Het schrijven van call-to actions.
 • Het aanbrengen van unique selling points.

Vincent Dolderman

Cases

In Your Face Media

In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Den Haag dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

Blije klanten

Excellent

4,9

Door klanten beoordeeld

Onze Werkwijze

Indien aanwezig analyseren wij alle website data. We bekijken welke pagina’s er het meest worden bezocht, beoordelen de bezoekersaantallen en teksten, vormgeving en functionaliteit. Ook kijken we waar de bezoekers afhaken en beoordelen we het exit percentage van de website. We rapporteren vervolgens onze bevindingen aan de klant en komen met een verbetervoorstel. Daarbij kan het gaan om een A/B test waarbij we een variant maken van een pagina om te kijken of deze beter presteert. Indien de testresultaten uitwijzen dat de nieuwe pagina een betere presteert dan heeft de test het gewenste resultaat opgeleverd. Vervolgens worden alle pagina’s voorzien van het nieuwe model.

Conversies meten met Google Tag Manager

Met behulp van Google Tag Manager kunnen wij conversies meten op pagina niveau. Welke pagina’s leveren het meeste op? welke kunnen we nog verbeteren? dit zijn belangrijke vragen die we stellen tijdens het conversie optimalisatie proces. Met het onderdeel E-Commerce in Google Analytics meten we de omzet en zal duidelijk worden welke pagina’s de meeste omzet opleveren. We zorgen dat alles optimaal is ingericht op de website maar ook achter de schermen. We maken alle pagina’s meetbaar en inzichtelijk voor onze klanten. Op basis van data kunnen de bedrijven waarvoor wij werken online de juiste beslissingen nemen.

In Your Face Media helpt ondernemers aan optimaal presterende website pagina’s door middel van conversie optimalisatie. Wij maken belangrijke bezoekers- en omzetdata inzichtelijk. Hiermee helpen we bedrijven bij het maken van de juiste beslissingen. Veel bedrijven hebben de tijd of kennis niet om deze werkzaamheden te verrichten. Ook is het aannemen van een eigen marketing medewerker niet altijd de oplossing. Wij rapporteren de belangrijkste data aan de beslissingsnemers binnen de bedrijven waarvoor wij werken.

 • Wij maken een Analytics account aan en implementeren de code op de site indien nodig.
 • We stellen doelen in met Google Tag manager.
 • Voor webshops stellen we E-Commerce doelen in.
 • We zorgen voor wekelijkse rapportages per email zodat de prestaties inzichtelijk worden.
 • We richten Google Analytics, Google Webmaster Tools en Google Places optimaal in.

F.A.Q.

Is linkbuilding interessant voor mijn website?

Jazeker. Linkbuidling is interessant voor alle websites. Dit komt omdat jouw organische positie in google voor 70% bepaalt wordt door verwijzingen van andere websites. En door backlinking kun je op die manier een hogere positie behalen in google, waardoor je uiteindelijk meer bezoekers zult krijgen op jouw website.

Na hoe lang gaan de backlinks werken?

Meestal duurt het twee weken nadat backlinks geplaatst zijn.

Krijg ik een overzicht van de backlinks?

Jazeker, na afloop van het proces krijg krijg je een rapport can de geplaatste backlinks.

Zijn de backlinks die geplaatst worden permanent?

In bijna alle gevallen is dit het geval.

Laten we je project bespreken.

Heb je eventuele vragen over een van onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Het team van IYFM staat klaar om je verder te helpen.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van inyourfacemedia.nl
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by