Websites die converteren

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een proces waarbij je ervoor zorgt dat alles op je website optimaal is ingericht. Het doel van een website is bijvoorbeeld de bezoeker een bepaalde handeling uit laten uitvoeren. Contact opnemen, inschrijven voor de nieuwsbrief of een aankoop doen in de webshop. Bij conversie optimalisatie. In Your Face Media is gespecialiseerd in conversie optimalisatie, wij zorgen dat we pagina’s verbeteren door middel van het:

 • Analyseren van de Google Analytics statistieken.
 • Uitvoeren van pagina analyses.
 • Rapporteren van verbeteringen aan de klant.
 • Verbeteren van pagina’s met een hoog exit percentage.
 • Het schrijven van call-to actions.
 • Het aanbrengen van unique selling points.

Gratis SEO adviesrapport

Ontvang gratis advies over de optimalisatie van je website of webshop. Een vrijblijvend adviesrapport met nieuwe inzichten, kansen & verbeterpunten.


  Cases

  Hier zijn we trots op

  Je eigen WordPress platform?
  Wij krijgen het voor elkaar.

  In Your Face Media is een full service webdesign bureau uit Amersfoort dat net een stapje verder gaat dan andere bureaus. Wij zorgen voor topposities in Google en leveren websites exact volgens voorbeeld of eigen ontwerp op.

  Bij ons kun je altijd rekenen op uitstekende service, scherpe prijzen en schitterende resultaten. Onze SEO specialist kan voor een scherpe prijs uitstekende resultaten behalen in Google.

  Partners

  Trots om te mogen werken voor

  Een succesvolle SEO campagne

  Doelstellingen & Strategie

  We bepalen je doelen en stippelen een strategie uit om deze te behalen. We brengen alles duidelijk in beeld. We brengen je kansen in kaart, definieren de risico’s en kiezen de beste route voor een succesvolle campagne.

  Aan de slag

  We gaan aan de slag met je campagne. Maandelijks houden we je op hoogte van de resultaten. Je krijgt een duidelijk overzicht met de behaalde resultaten. Bespreek je de resultaten graag? Dan plannen we een call!

  Feedback

  Gedurende de campagne kijken we naar het optimaliseren van de resultaten. We bespreken punten die we kunnen verbeteren, analyseren de landingspagina en de resultaten die we per marketing kanaal kunnen monitoren. Hierbij betrekken we je graag.

  Actief monitoren en verbeteren

  Online marketing is een constant proces. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf online blijft groeien, campagnes zo efficient mogelijk blijven draaien en zoekmachine posities zich maandelijks verbeteren.

  Onze Werkwijze

  Indien aanwezig analyseren wij alle website data. We bekijken welke pagina’s er het meest worden bezocht, beoordelen de bezoekersaantallen en teksten, vormgeving en functionaliteit. Ook kijken we waar de bezoekers afhaken en beoordelen we het exit percentage van de website. We rapporteren vervolgens onze bevindingen aan de klant en komen met een verbetervoorstel. Daarbij kan het gaan om een A/B test waarbij we een variant maken van een pagina om te kijken of deze beter presteert. Indien de testresultaten uitwijzen dat de nieuwe pagina een betere presteert dan heeft de test het gewenste resultaat opgeleverd. Vervolgens worden alle pagina’s voorzien van het nieuwe model.

  Vrijblijvend contact opnemen


   Contact infomatie

   Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

   In Your Face Media Den Haag
   Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

   In Your Face Media Amersfoort
   Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

   klanten[at]iyfm.nl

   Tarieven linkbuilding

   Linkbuilding prijsoverzicht

   01

   Linkbuilding L

   120 links per jaar. Minimale looptijd 6 maanden.

   €150 / Prijsindicatie per maand

   02

   Linkbuilding XL

   240 links per jaar. Minimale looptijd 6 maanden.

   €300 / Prijsindicatie per maand

   03

   Linkbuilding XXL

   360 links per jaar. Minimale looptijd 6 maanden.

   €450 / Prijsindicatie per maand

   Eenvoudige
   Duidelijke prijzen

   Alles over IYFM

   Naast webshops, websites en zoekmachine optimalisatie verzorgen zorgen wij ook voor een grafisch ontwerp waarmee je op de juiste manier opvalt. Een complete huisstijl, visitekaartjes, posters of flyers? wij maken het allemaal en verzorgen eventueel de print voor een scherpe prijs.

   Ook met een video, productfotografie en 360 graden fotografie kunnen we je van dienst zijn. Wij zijn specialist in e-commerce projecten en runnen onze eigen sieraden webshop juwelia. Deze webshop is een van onze showcases voor onze klanten. De webshop is gemaakt in WooCommerce, is voorzien van een SEO campagne met topposities in Google behaald door onze SEO specialist en er draait een Google shopping campagne. Ook is Juwelia actief op Facebook & Instagram.

   Conversie meten met Google Tag Manager

   Met behulp van Google Tag Manager kunnen wij conversies meten op pagina niveau. Welke pagina’s leveren het meeste op? welke kunnen we nog verbeteren? dit zijn belangrijke vragen die we stellen tijdens het conversie optimalisatie proces. Met het onderdeel E-Commerce in Google Analytics meten we de omzet en zal duidelijk worden welke pagina’s de meeste omzet opleveren. We zorgen dat alles optimaal is ingericht op de website maar ook achter de schermen. We maken alle pagina’s meetbaar en inzichtelijk voor onze klanten. Op basis van data kunnen de bedrijven waarvoor wij werken online de juiste beslissingen nemen.

   Vrijblijvend contact opnemen


    Contact infomatie

    Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

    In Your Face Media Den Haag
    Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

    In Your Face Media Amersfoort
    Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

    klanten[at]iyfm.nl

    Conversies optimalisatie voor betere resultaten

    In Your Face Media helpt ondernemers aan optimaal presterende website pagina’s door middel van conversie optimalisatie. Wij maken belangrijke bezoekers- en omzetdata inzichtelijk. Hiermee helpen we bedrijven bij het maken van de juiste beslissingen. Veel bedrijven hebben de tijd of kennis niet om deze werkzaamheden te verrichten. Ook is het aannemen van een eigen marketing medewerker niet altijd de oplossing. Wij rapporteren de belangrijkste data aan de beslissingsnemers binnen de bedrijven waarvoor wij werken.

    • Wij maken een Analytics account aan en implementeren de code op de site indien nodig.
    • We stellen doelen in met Google Tag manager.
    • Voor webshops stellen we E-Commerce doelen in.
    • We zorgen voor wekelijkse rapportages per email zodat de prestaties inzichtelijk worden.
    • We richten Google Analytics, Google Webmaster Tools en Google Places optimaal in.

    Vrijblijvend contact opnemen


     Contact infomatie

     Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

     In Your Face Media Den Haag
     Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

     In Your Face Media Amersfoort
     Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

     klanten[at]iyfm.nl

     Beoordelingen

     Wat onze klanten zeggen

     Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

     FAQ

     Veelgestelde vragen linkbuilding

     Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

     Menu