1. Home
  2. Webshop
  3. Boutique Sparkle

Kinderkleding webshop laten maken

Kinderkleding webshop in WooCommerce.

Gratis zoekwoorden onderzoek inclusief adviesrapport.

Uitstekende weergave op mobiele apparaten

Vrijblijvende offerte ontvangen

Naam

Contact infomatie

Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

In Your Face Media Den Haag
Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

In Your Face Media Amersfoort
Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

klanten[at]iyfm.nl

Het project in ’t kort

Kinderkleding webshop Boutique Sparkle

Boutique Sparkle heeft In Your Face Media een kinderkleding webshop laten maken. In de webshop van Boutique Sparkle kun je de mooiste kinderkleding bestellen, voor zowel jongetjes als meisjes. De webshop is zeer overzichtelijk en met het grootste gemak vind je de kleding waar je op zoek naar bent. Boutique Sparkle beschikt over het keurmerk Webwinkel Keur en biedt een uitstekende service.

Webshop en hosting door IYFM

Binnen 3 weken hebben we voor Boutique Sparkle een kinderkleding webshop gerealiseerd. Daarnaast verzorgen we ook de hosting van de webshop. De webshop van Boutique Sparkle heeft een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op de producten en de doelgroep. Binnen de webshop kun je eenvoudig navigeren en de producten zijn te filteren op basis van verschillende eigenschappen. Sinds 2013 hebben wij diverse webshops gemaakt zoals sieraden webshop Juwelia en online smartshop smartific. Bekijk ook de webshops the neon company en de affiliate webshop trendingwall.

Haal meer uit je website.

Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

Cases

Bekijk onze recent opgeleverde projecten

Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.