1. Home
 2. Linkbuilding
 3. Seats and Sofas

Specialist in zitmeubelen

Keuze uit fraaie designs geheel in eigen huisstijl

Gratis zoekwoorden onderzoek inclusief adviesrapport.

Uitstekende weergave op mobiele apparaten

Het project in ’t kort

Seats and Sofas

Bij de specialist in zitmeubelen kun je de bank van je dromen direct meenemen uit de voorraad. Hierdoor kun je dezelfde dag nog genieten van een stijlvolle en comfortabele bank. Heb je liever een luxe Chesterfield of een moderne loungebank? Bij Seats and Sofas heb je meer dan voldoende keuze, waardoor er altijd een bank te vinden is die naadloos aansluit op je huidige interieur.

veiling website laten maken
STAPPEN

Een converterende website laten maken

Doelstellingen

Stap 1

We noteren de doelstellingen een verzamelen voorbeelden. We gaan samen hardop nadenken. Vervolgens gieten we alles in logische volgorde in een projectplan. We maken een overzichtelijk document met daarin de campagne strategie. Daarna gaan we aan de slag met het project en zorgen we voor periodieke updates.

Strategie & aanpak

Stap 2

Na het ontvangen van de input gaan we aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen. Na oplevering van de demo zorgen we voor een feedback ronde waarbij we eventuele aanpassingen noteren.

Demo & feedback

Stap 3

Na het opleveren van de demo en het noteren van alle wijzigingen slaan we de laatste fase van het project in. Daarin testen we de website uitgebreid en richten we zakelijke email accounts in.

Oplevering & Nazorgfase

Stap 4

Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens over. Ook is er de mogelijkheid om periodieke updates te laten uitvoeren en kunnen wij content toevoegen aan de website.

Meerdere zoekwoorden in de top 3

IYFM heeft er door middel van linkbuilding voor kunnen zorgen dat Seats and Sofas inmiddels op meerdere zoektermen in de top 3 ranking van de Google zoekmachine te vinden is. Dankzij de succesvolle linkbuilding campagne is het bereik van de webshop enorm toegenomen.

Zoekwoord Zoekvolume Start Nu
banken outlet 3600 8 1
zitbank 3600 7 3
zitbanken 3600 9 3
bankstellen outlet 3600 9 3
bankstellen 27100 15 7
bankstel 27100 15 7
hoekbanken 40500 21 8
Haal meer uit je website.

Zet je website vandaag nog in de schijnwerpers. Behaal uitstekende resultaten in Google. Bereik meer klanten en behaal meer omzet uit je online activiteiten.

Ontvang geheel vrijblijvend advies voor jouw project.

Vrijblijvend contact opnemen


  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Bekijk meer cases

  Gerelateerde projecten

  Menu