Responsive website laten maken

Advertentie Website Laten Maken vanaf €2500

Bij In Your Face Media kun je een advertentiewebsite laten maken waar advertenties bekeken en geplaatst kunnen worden. Ook kunnen adverteerders en kopers contact met elkaar opnemen. Optioneel kan er een betaling worden gevraagd voor het plaatsen van advertenties op de websites.

 • Responsive 3 in 1 website: past zich aan het formaat scherm van de gebruiker aan.
 • Eenvoudig te beheren CMS. Zonder technische kennis pagina’s aanpassen.
 • AVG, SSL encryptie & uitstekend beveiligd.
 • Domeinnaam en SSD Hosting. Wij zorgen voor een razendsnelle weergave van je webshop.

Vrijblijvende offerte ontvangen


  Contact infomatie

  Stuur ons een bericht per mail, begin een goed gesprek over de telefoon of kom gewoon langs en ga met ons om tafel!

  In Your Face Media Den Haag
  Platinaweg 10 2544 EZ Den haag

  In Your Face Media Amersfoort
  Radonweg 30 3812 RL Amersfoort

  klanten[at]iyfm.nl

  Website met advertenties laten maken

  Een advertentie website laten maken waar gebruikers advertenties op kunnen plaatsen, video’s van YouTube kunnen plaatsen en in contact kunnen treden met adverteerders via een intern mailsysteem verbonden met de persoonlijke mailbox. Een marktplaats website is een advertentiewebsite waar advertenties bekeken en geplaatst kunnen worden. Optioneel kan er een betaling worden gevraagd voor het plaatsen van advertenties op de websites. Bezoekers kunnen dan betalen met online betalingssystemen als iDeal en PayPal.

  Advertentie website

  De bezoekers van de website bekijken de advertenties op de website en kunnen in contact treden met de adverteerders. Zodra de bezoeker contact opneemt met een adverteerder krijgt de adverteerder een email toegezonden. De belangrijkste taak bij het beheren van een marktplaats is de advertenties die geplaatst worden na te kijken en bezoekers via de zoekmachine binnen halen. Ook kunnen bezoekers via Google Adwords worden ingekocht. U kunt door ons een advertentie website laten maken met exact dezelfde categorieën en subcategorieën als marktplaats.nl

  WordPress Advertentiesites

  Door In Your Face Media kun je een volledig ingerichte advertentiesite laten maken. Afhankelijk van je wensen kunnen wij een kant en klare oplossing bieden voor het realiseren van een marktplaats website met een thema. Dit kan bijvoorbeeld een marktplaats voor huizen, auto’s of banen zijn. Wij helpen je graag bij het maken van een website zoals marktplaats. Ook een logo laten maken of een complete huisstijl is mogelijk.

  Advertentie website laten maken? dit krijg je:

  • Kaart met advertentie icoontjes
  • Mogelijkheid om een webshop te integreren
  • Betaalmogelijkheden zoals PayPal
  • Gratis domeinnaam & hosting
  • Diverse talen mogelijk
  • Account beheer, intern berichten systeem
  • Dezelfde categorieën mogelijk als op marktplaats.nl

  Zeer tevreden. Gebruiksvriendelijke, strakke webshop laten bouwen voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn het toppers in zowel SEO als SEA. Alles onder 1 dak. Super!
  – Bas R

  Neem vandaag nog contact op

  Neem vrijblijvend contact op

  Neem nu contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

  Webdesign tarieven

  Prijs advertentie website laten maken

  01

  Advertentie website laten maken

  Advertentie website met standaard functionaliteiten.

  €2500 / prijsindicatie project

  02

  Geavanceerde advertentie website

  Advertentie website met maatwerk techniek en speciale eisen & wensen

  €4000 / prijsindicatie project

  Eenvoudige
  Duidelijke prijzen

  STAPPEN

  Een converterende website laten maken

  Doelstellingen & Strategie

  Stap 1

  We gaan alle doelstellingen noteren en voorbeelden verzamelen. Samen hardop nadenken om vervolgens alles in logische volgorde in een projectplan te gieten.

  Aan de slag

  Stap 2

  We hebben de input ontvangen. We gaan aan de slag. Geen stress, wij zorgen voor een vlotte oplevering van een demo met daarin al je eisen & wensen.

  Demo & feedback

  Stap 3

  Na het opleveren van de demo en het noteren van alle commentaren gaan we aan de slag met het verwerken van alle feedback.

  Oplevering & Nazorgfase

  Stap 4

  Tijdens de overdracht en nazorgfase zorgen we dat alles technisch werkt, gekoppeld is en dragen beheergegevens eventueel over. Ook verwerken we de laatste punten aan feedback.

  Gratis adviesgesprek

  Stap 1

  Verken uw mogelijkheden

  Ontdek perfecte oplossingen voor online marketing en webdesign, afgestemd op uw behoeften.

  Stap 2

  Stel uw strategie samen

  Personaliseer uw plan met onze experts om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

  Stap 3

  Start vandaag nog

  Klaar om uw online aanwezigheid te versterken? Vul het onderstaande formulier in om een offerte te ontvangen.

  Naam
  Beoordelingen

  Wat onze klanten zeggen

  Onze klanten zijn onze beste referenties. 100% tevredenheidsgarantie.

  Cases

  Bekijk onze recent opgeleverde projecten

  Ontdek onze recent afgeronde projecten en bekijk hoe we succesvolle oplossingen hebben gerealiseerd voor diverse klanten. Laat je inspireren door onze portfolio van kwalitatieve cases.

  FAQ

  Meest gestelde vragen marktplaats laten maken

  Ontdek wat In Your Face Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

  Bij ons kun je een marktplaats laten maken waar meerdere leveranciers hun producten kunnen plaatsen. Het kan daarbij ook gaan om diensten. Integratie van diverse betaalmethoden is ook mogelijk. Er zijn meerdere manieren om als eigenaar commissies te verdienen over transacties die plaatsvinden op jouw platform.

  Onze marktplaats kan per regio advertenties weergeven. Er kan ook gekozen worden voor kaartweergave waarbij de gebruiker advertenties klikbaar op de kaart te zien krijgt. Daarbij kan gekozen worden voor een zoekradius van enkele kilometers binnen de regio.

  Je kunt er voor kiezen om abonnementspakketten voor je leveranciers te bedenken. Bij elk abonnementspakket kun je een aantal producten instellen die de verkoper in je winkel kan publiceren. Je kunt ook het commissietarief specificeren tijdens het maken van de abonnementspakketten. Je kunt de abonnementspakketten zo instellen dat de betaling herhaald wordt. Ook de lengte van de factureringscyclus en het aantal herhalingen voor elke cyclus kun je instellen. Abonnementspakketten zijn afgeschermd zodat ze niet worden weergegeven aan de bezoekers van uw site. Alleen jouw leveranciers kunnen de abonnementspakketten zien en kopen.

  Je klanten kunnen met Stripe betalen. Stripe ondersteunt betalingen via iDeal, PayPal, Klarna (achteraf betalen) en creditcards. Stripe ondersteunt adaptief betalen. Dus als je klanten betalen met hun Stripe-account, ontvangen jouw leveranciers hun geld onmiddellijk zonder te wachten op autorisatie.

  Net als bij Shopify, eBay of Amazon kan elke verkoper een op maat gemaakte winkel beginnen op jouw platform. Dit geeft de verkoper nog meer exposure op jouw platform. Bezoekers kunnen gerelateerde producten van de verkoper onder ogen krijgen wat de kans op verkopen vergroot.

  Onze marktplaats website draait op WooCommerce, mogelijk gemaakt door WordPress. WordPress zorgt ervoor dat jouw marktplaats extreem intuïtief te gebruiken is, zelfs voor de eerste keer dat gebruikers ermee om leren gaan.

  Ja, wij kunnen je marktplaats op verschillende manieren meertalig maken. Automatische vertalingen zijn niet altijd perfect, maar het is wel de meest efficiente manier van vertalen. Het implementeren van aangeleverde vertalingen is ook mogelijk. Voor het implementeren van iedere pagina reken wij een standaard tarief. Korting op het tarief is mogelijk bij bulkopdrachten.

  Je kunt de volledige controle over het uiterlijk nemen met de elementor-add-on waarmee je eenvoudig jouw creatieve ideeen tot leven brengt. Met deze magische module kun je het uiterlijk van je marktplaats heel gemakkelijk aanpassen. Je hoeft alleen de widgets die je wilt integreren te slepen en neer te zetten. Met elementor zijn de mogelijkheden die jij tot je beschikking hebt om een maatwerk marktplaats te maken eindeloos.

  Heeft u andere vragen voor ons? Vraag het direct aan onze experts!

  Cases

  Hier zijn we trots op