Online marketing

Dolderman Advocaten

Vincent Dolderman studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na een (verkorte) opleiding aan de KMA heeft hij 3 jaar als officier-jurist bij de Koninklijke Landmacht gewerkt.

boekhouder website

Enwijdoenderest

In Your Face Media heeft voor zzp boekhouder enwijdoenderest een responsive WordPress website gerealiseerd. De website is geoptimaliseerd voor belangrijke zoekwoorden waarop zpp’ers zoeken naar een boekhouder.

Advocaat van Wegen

Mr. drs. van Wegen behandelt sinds jaar en dag juridische problemen op het gebied van het – thans sterk aan verandering onderhevige – arbeidsrecht. Het arbeidsrecht staat in relatie tot het werk dat wordt gedaan in juridische ondergeschiktheid en de daarmee samenhangende regelgeving.

LED Visuals

Led visuals heeft door In Your Face Media een WordPress website laten maken. Deze website werd exact volgens design opgeleverd. De website draait op een razendsnelle dedicated server voor optimale prestaties. De website werd binnen 4 weken opgeleverd.

Medicentraal

MediCentraal voorzien van een zorgvacature website laten maken en deze laten optimaliseren voor nummer 1 posities in Google. Deze zorgvacature website is voorzien van een overzichtelijke en duidelijke lay-out.

Royalkaarten

Royalkaarten liet door In Your Face Media de webshop hoger positioneren in Google. In Your Face Media hielp royalkaarten.nl aan een nieuwe dropship webshop en zorgde voor topposities in Google op belangrijke zoekwoorden.

Trendingart

Niets is mooier dan het uitzoeken van dieren behang. Het is zo levensecht allemaal, dat u zich echt midden in de natuur waant. Dat effect creëert u zeker als u kiest voor foto dieren behang.

LED Scores

Led scores heeft door In Your Face Media een one-page website laten maken. Deze website werd exact volgens design opgeleverd. De website draait op een razendsnelle dedicated server voor optimale prestaties.

Trendingwall

Trendingwall liet door In Your Face Media linkbuilding uitvoeren voor de webshop. Dit resulteerde in diverse nummer 1 posities in Google op belangrijke zoekwoorden zoals dieren behang, marmer behang en natuur behang.

Rep en Roer

De webshop van Rep en Roer staat dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne op nummer 1 op de belangrijkste zoekopdrachten binnen haar branche. Musicals voor groep 8 zijn razend populair en er zijn diverse aanbieders.