Website

Smartific

Smartific liet een webshop op maat maken door In Your Face Media. Deze online smartshop werd tevens geopitmaliseerd voor uitstekende zoekmachine resultaten. De webshop is on-page uitstekend geoptimaliseerd en dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne…

Sunfluencer

Sunfluencer liet door In Your Face Media een WooCommerce webshop op maat maken. De webshop bevat 2 producten: SUN een vitamine D supplement en SEA een omega 3 supplement. Klanten kunnen kiezen voor een abonnement op een of beide supplementen voor 3 of 12 maanden.

WordPress Website Laten Maken

The Neon Company

The Neon Company liet gloednieuwe webshop op maat maken door In Your Face Media. Deze internationale webshop gaat in 8 talen in diverse landen maatwerk neon signs leveren. De voorgaande webshop van The Neon Company was traag en verouderd en technisch niet meer actueel.

Best Home Plaza

Best Home Plaza is een makelaarsplatform waar aangesloten makelaars huizen kunnen verkopen of verhuren. Er kunnen appartementen, huizen of kamers worden aangeboden op de website. Best Home Plaza is een goed kanaal om klanten te vinden.

Binnenverkoop

Als B2B telemarketingbureau levert Binnen verkoop topprestaties om maximaal rendement te behalen uit het door u beoogde doel. Dit vraagt niet alleen om specifieke vaardigheden en inzicht, maar ook om heel veel doorzettingsvermogen.

LED Visuals

Led visuals heeft door In Your Face Media een WordPress website laten maken. Deze website werd exact volgens design opgeleverd. De website draait op een razendsnelle dedicated server voor optimale prestaties. De website werd binnen 4 weken opgeleverd.

Medicentraal

MediCentraal voorzien van een zorgvacature website laten maken en deze laten optimaliseren voor nummer 1 posities in Google. Deze zorgvacature website is voorzien van een overzichtelijke en duidelijke lay-out.

Trouwfotograaf

In Your Face Media volto0ide voor trouwfotograaf Gabriel Scharis een “picture perfect website” in WordPress. De website inclusief het prachtige fotomateriaal van de beste trouwfotograaf van de Benelux zorgde voor een adembenemend eindresultaat.

Malibu at Pacific Marlin

Malibu Nicaragua is vakantiepark met luxe zeezicht villa’s in San Juan del Sur, Nicaragua. In Your Face Media heeft de website sneller gemaakt en de website zoekmachine geoptimaliseerd. De website is nu beter vindbaar op belangrijke zoektermen.

LED Scores

Led scores heeft door In Your Face Media een one-page website laten maken. Deze website werd exact volgens design opgeleverd. De website draait op een razendsnelle dedicated server voor optimale prestaties.