SEO

Dolderman Advocaten

Vincent Dolderman studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na een (verkorte) opleiding aan de KMA heeft hij 3 jaar als officier-jurist bij de Koninklijke Landmacht gewerkt.

Smartific

Smartific liet een webshop op maat maken door In Your Face Media. Deze online smartshop werd tevens geopitmaliseerd voor uitstekende zoekmachine resultaten. De webshop is on-page uitstekend geoptimaliseerd en dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne…

sieraden webshop laten maken

Juwelia

Het pareltje onder de ecommerce projecten van IYFM is Juwelia. Deze sieraden webshop tonen we als showcase en succesverhaal aan onze klanten. Het project begon eind 2019 met de webshop, zoekmachine optimalisatie, productfotografie en Google Shopping campagne.

Binnenverkoop

Als B2B telemarketingbureau levert Binnen verkoop topprestaties om maximaal rendement te behalen uit het door u beoogde doel. Dit vraagt niet alleen om specifieke vaardigheden en inzicht, maar ook om heel veel doorzettingsvermogen.

Advocaat van Wegen

Mr. drs. van Wegen behandelt sinds jaar en dag juridische problemen op het gebied van het – thans sterk aan verandering onderhevige – arbeidsrecht. Het arbeidsrecht staat in relatie tot het werk dat wordt gedaan in juridische ondergeschiktheid en de daarmee samenhangende regelgeving.

Medicentraal

MediCentraal voorzien van een zorgvacature website laten maken en deze laten optimaliseren voor nummer 1 posities in Google. Deze zorgvacature website is voorzien van een overzichtelijke en duidelijke lay-out.

Royalkaarten

Royalkaarten liet door In Your Face Media de webshop hoger positioneren in Google. In Your Face Media hielp royalkaarten.nl aan een nieuwe dropship webshop en zorgde voor topposities in Google op belangrijke zoekwoorden.

Trendingart

Niets is mooier dan het uitzoeken van dieren behang. Het is zo levensecht allemaal, dat u zich echt midden in de natuur waant. Dat effect creëert u zeker als u kiest voor foto dieren behang.

Trendingwall

Trendingwall liet door In Your Face Media linkbuilding uitvoeren voor de webshop. Dit resulteerde in diverse nummer 1 posities in Google op belangrijke zoekwoorden zoals dieren behang, marmer behang en natuur behang.

Rep en Roer

De webshop van Rep en Roer staat dankzij een ijzersterke linkbuilding campagne op nummer 1 op de belangrijkste zoekopdrachten binnen haar branche. Musicals voor groep 8 zijn razend populair en er zijn diverse aanbieders.